HJK:lla tilaisuus vankistaa sarjajohtoaan sunnuntaina

Sarjajohdossa jatkava HJK pelaa erinomaista viikkoa. Viime viikonloppuna Jaro kaatui kotikentällä Finnair Stadiumilla 2-1 ja torstain Suomen cupissa VPS sai väistyä hallitsevan mestarin tieltä 2-0 -numeroin. Rankan viikon kolmannessa ottelussa vastaan asettuu MYPA, jolla on alla tuloksellisesti vaihteleva alkukausi. 
MYPA on kahdeksan ottelun jälkeen sarjassa kahdeksantena kymmenellä pisteellä, tasapisteissä TPS:n ja JJK:n kanssa. Viimeisestä kolmesta ottelusta MYPA on hankkinut voiton ja kaksi tasapeliä. HJK:n valmentaja Antti Muurinen nostaa sunnuntain vastustajan riveistä esille kärkiosaston sekä laitapelaajat.
– Maxim Votinov ja Pele Koljonen anjalankoskelaisten kärjessä ovat fyysisesti vahvoja rynnijöitä. Laidoilla puolestaan entinen klubilainen Ilari Äijälä on esittänyt hyviä otteita. Nyt MYPA on saanut myös toiselle laidalle vauhtia, kun Konsta Hietanen on palannut joukkueeseen, Antti Muurinen sanoo.
Mielenkiintoinen osa-alue kotijoukkueella on toppariosasto. Viikko sitten voittoisassa Jaro-ottelussa erinomaisen pelivireen löytänyt ruotsalaistoppari Peter Magnusson joutui punaisella kortilla suihkuun. Mies oli sivussa torstain Suomen cupin ottelusta ja on sivussa myös sunnuntaisesta kamppailusta.
Vaihtoehtoja HJK:lla kuitenkin löytyy. Keskikenttä Cheyne Fowler tuurasi Jaro-pelissä topparina.  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on oma nuorukainen, 1991-syntynyt Valtteri Moren. Hän keräsi kehuja jo torstain esityksellään.
– VPS-peli meni ihan hyvin omalta osaltani, suurempia virheitä ei tullut. MYPA-peli on varmasti täysin erilainen. MYPA on perinteisesti ollut kovaa ja aggressiivisesti pelaava joukkue. Olen tietenkin erittäin iloinen, jos vastuuta sunnuntaina tulee. Olen heti valmis kentälle, Valtteri Moren sanoo.
HJK-MYPA su 13.6. klo 19.00 Finnair Stadium