HJK:lla viikonloppuna kaksi ottelua

HJK joutuu viikonloppuna erikoiseen tilanteeseen, kun ohjelmassa on kaksi ottelua kahdessa päivässä. Lauantaina Klubi kohtaa Seinäjoella SJK:n Liigacupin välierässä, sunnuntaina vastaan asettuu ruotsalainen AIK Solnassa. Kautta edeltävät harjoitusottelut on sovittu jo ennen Liigacupin ohjelman varmistumista, eivätkä yritykset siirtää välierää ole onnistuneet.

  • On monen sattuman summa, että näin kävi. Haluamme pelata kansainvälisiä pelejä ennen kauden alkua ja niiden aikataulut joudutaan lyömään lukkoon varsin aikaisin. Epäonnista, totesi HJK:n päävalmentaja Sixten Boström.

Molemmat ottelut pelataan suunnitellusti ja HJK saa molempiin peleihin kentälle vahvat ryhmät. Klubin harjoituskauden ohjelmassa on haluttu varmistaa, että mahdollisimman moni pelaaja saa peliaikaa kauden alla. Lauantain välierän kokoonpanossa onkin monta tällä kaudella Liigacupia pelannutta.

  • SJK-ottelussa tulee esiintymään pelaajia, jotka ovat auttaneet meitä pääsemään välieriin asti. Fredrik Lassas on esimerkiksi ollut Liigacupissa kentällä enemmän kuin Teemu Tainio tai Markus Heikkinen. Nuorille tämä on hyvä mahdollisuus näyttää taitonsa, muistutti Boström.

Lauantain välierä potkaistaan käyntiin Wallsport Arenalla Seinäjoella kello 14.00 alkaen. Sunnuntain AIK-ottelu taas pelataan Skytteholms IP:llä kello 14.00 (Suomen aikaa) alkaen. Stadionille mahtuu 3000 katsojaa, joten reissuun lähtevien kannattaa ostaa lippunsa etukäteen osoitteesta: http://www.ticnet.se/event/traningsmatch-fotboll-aik-hjk-helsingfors-biljetter/316075.