HJK:lle arvottiin pitkä vierasreissu Suomen Cupissa

Klubi kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierässä VPS:n Vaasassa jo toista kertaa tällä kaudella.  

VPS ja HJK kohtasivat Vaasassa viimeksi 18. huhtikuuta.

Viime kierroksella HJK Klubi 04:n osuvasti 0–4 pudottaneen HJK:n edustusjoukkueen seuraava Suomen Cupin vastustaja on tiedossa. Tiistaina 31.5. järjestetyssä arvonnassa Huuhkaja-luotsi Markku Kanerva arpoi HJK:n Suomen Cupin neljännesvälierässä VPS:n vieraaksi Vaasaan.

Kyseessä on HJK:n kauden toinen visiitti Vaasassa, sillä joukkueet kohtasivat Veikkausliigan kolmannella ottelukierroksella Elisa Stadionilla. Tuolloin Klubi oli vieraskentällä vahvempi numeroin 1–0 Atomin 79. minuutilla tehdyn voittomaalin ansioista.

Neljännesvälierien runkopäivä on heti maajoukkuetauon jälkeen 15. kesäkuuta, mutta VPS–HJK-ottelun tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa. Päivämäärä ja kellonaika tiedotetaan heti, kun HJK ja VPS ovat saaneet sovittua yksityiskohdista.

Samaisessa Suomen Cupin arvonnassa arvottiin myös seuraavan kierroksen vastustajat. Jos HJK voittaa VPS:n, se kohtaa puolivälierissä ottelun SJK–FC Inter voittajan, niin ikään vieraskentällä. Puolivälierien runkopäivä on 29. kesäkuuta. 

HJK:n seuraava Veikkausliiga-ottelu pelataan AC Oulua vastaan 18. kesäkuuta Boltilla. Peli on samalla Klubin 115-vuotisjuhlaottelu.