HJK:lle kauden ensimmäinen tasapeli

Vierailija HJK iski ottelussa johtoaseman Erfan Zenelin tekemällä maalilla kun peliä oli takana 33 minuuttia. Hienon esityön teki Sebastian Sorsa, jonka keskityksestä Zeneli ohjasi pallon maaliin.
Inter kuitenkin tasoitti heti toisen jakson alkuun, kun Frank Jonke puski Guy Gnabouyoun keskityksen ohi Ville Wallénin. Tasoitus tuli 49. minuutin kohdalla.
Muutamista hyvistä maalipaikosta huolimatta kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään lisää osumia, vaan pisteet jaettiin 1-1 -numeroilla.
Kun sarjan kolmonen JJK pelasi oman kierroksen ottelunsa Rovaniemellä tasan 3-3, pysyy kärjessä piste-erot entisellään. HJK johtaa 51 pisteellä, Inter tulee toisena 45 pisteessä ja JJK vaanii edelleen kolmantena hopeasijaa 43 pisteellä.
Inter-HJK 1-1 (0-1)
33’ Zeneli (Sorsa)
49’ Jonke (Gnabouyou)