HJK:lle maanantaina vieraita Pietarsaaresta

HJK palaa juhannuksen jälkeen tositoimiin maanantaina, kun FF Jaro saapuu Sonera Stadiumille mittaamaan helsinkiläisten kunnon. HJK nousi takaisin sarjakärkeen ennen juhannusta voittamalla MYPA:n vierasottelussa 2-4, mutta taistelu kärjessä on huipputasaista ja jokaisen pisteen merkitys korostuu entisestään. Jaro on ollut viime aikoina vahva kotikentällään, mutta pietarsaarelaisten kone on yskinyt vieraissa. Myös HJK joutui taistelemistaan pisteidensä eteen joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Pietarsaaressa. Tuolloin Demba Savagen kaksi osumaa ja Erfan Zenelin vapaapotkumaali riittivät 2-3 voittoon.

– Varmasti aika samanlainen taistelu tiedossa. Nyt pelaamme kotona, joka meidän täytyy pystyä käyttämään hyväksemme. Jarolla on fyysisesti hyvin vahva joukkue, meidän täytyy pystyä pitämään pallo ja miehet liikkeessä. Emme saa päästää vastustajia liiaksi ihollemme, selitti HJK:n päävalmentaja Sixten Boström.

HJK:n tehtävänä on löytää pelaamiseensa tasaisuutta. Joukkueen otteet kentällä ovat ajoittain olleet loistavia, mutta hyviä pelejä ja hetkiä ovat seuranneet heikommat esitykset. Hyvänä merkkinä voidaan pitää joukkueen onnistumisten tasaista jakaantumista. Viimeisessä kolmessä pelissä maalin on iskenyt peräti kahdeksan eri pelaajaa. Eniten osumia Klubille on tällä kaudella iskenyt Demba Savage kuudella maalillaan. Hänen perässään tulevat viiden maalin miehet Erfan Zeneli ja Mikael Forssell.

Ottelu alkaa Sonera Stadiumilla kello 18.30, portit aukeavat tuntia aikaisemmin. Osta liput ennakkoon ja saavu ajoissa paikalle jännittämään.