HJK:lle tappio harjoitusottelussa

Toni Koskela: ”Tähän ei voi olla tyytyväinen.”

Katso videolta Toni Koskelan haastattelu.

HJK vs KuPS 0-1

HJK ja KuPS kohtasivat toisensa harjoitusottelussa Jätkäsaaren hallissa. Kuopiolaiset olivat maalin verran parempia, eikä se tietenkään tyydyttänyt klubileirissä.

– Ei voida olla tyytyväisiä. Paljon on asioita, mitä voidaan ja pitää tehdä paremmin, totesi päävalmentajaToni Koskela lyhyesti. 

KuPSin maali syntyi 34. minuutilla oikealta laidalta tulleesta hyökkäyksestä. HJK:n puolustus ei onnistunut purkamaan keskitystä, vaan pallo ajautui keskelle KuPSin Boatengille rankkarialueen kaaren tuntumaan, josta hän pääsi laukomaan pallon ohi Klubin maalilla pelanneen Hugo Kedon.

Teksti

HJK onnistui luomaan joitain maalipaikkoja, mutta ei läheskään riittävästä. Peliin jäi paljon parannettavaa.

– Kolmisen viikkoa on nyt harjoiteltu, osa on ollut vähemmän aikaa mukana ja osaa odotellaan vielä täysillä mukaan, suhteellisen suunnitelmien mukaan. Tietysti tähän peliin emme voi olla tyytyväisiä, mutta onneksi ensi viikko tulee nopeasti ja maanantaina lähdetään parantamaan, päättää Koskela.

HJK pelit jatkuvat ensi lauantaina 6. helmikuuta, kun Suomen Cupin alkusarja alkaa. HJK kohtaa vierasottelussa FC Lahden Mukkulan hallissa kello 14:00.

Jair - HJK Helsinki. Photo: @ Mira Lönnqvist
Jair, HJK Helsinki