HJK:n Alho ja Lod mukana U18-maajoukkueen turnausvoitossa

Suomen joukkue selvitti turnauksen häviämättä otteluakaan. Finaalissa Suomi kaatoi Kiinan 2-0 (0-0) loppuhetkien maaleilla.
Päävalmentaja Mika Laurikainen oli finaalin jälkeen mielissään.
– Sanoisin, että voitto oli ansaittu. Meillä ei ollut hätää missään vaiheessa. Erittäin tasainen peli, jonka voitimme omilla vahvuuksillamme.
Lohkovaiheen avausottelussa Suomi taisteli isäntämaa Venäjää vastaan komean 3-3- tasapelin. Tuossa ottelussa Nikolai Alho pelasi täydet minuutit.
Seuraavassa pelissä kaatui Italia puhtaasti 3-0 (2-0). Avausjaksolla Alho teki esityön Tim Väyrysen maaliin, puoliajan jälkeen Robin Lod korvasi Alhon kentällä.
Nikolai Alhon pelit päättyivät ikävästi loukkaantumiseen joukkueharjoituksissa ennen kolmatta ottelua.
Latviaa vastaan riitti 0-0 tasuri, kun Italia voitti Venäjän. Sillä finaalipaikka varmistui. Lod oli Latviaa vastaan avauksessa ja pelasi reilun tunnin. Ensimmäisen puoliajan paras tekopaikka siunaantuikin Lodille. Tulinen veto suoraan keskityksestä kilpistyi kuitenkin Latvian maalivahdin huikeaan venytykseen.