HJK:n edustusjoukkue suomalaisen muodin huipulla

Formal Friday on funktionaalisiin vaatteisiin erikoistunut miesten vaatemerkki, jonka suunnittelusta vastaa maailmallakin tunnettu Teemu Muurimäki. Vastikään Helsinkiin ensimmäisen kauppansa avannut Formal Friday haluaa mullistaa miesten käsitystä tyylikkäästä pukeutumisesta sekä rikkoa urheiluvaatetuksen ja muotipukeutumisen rajoja.

HJK:lle suunnitellun puvun lähtökohtana oli täydellinen liikkumisen vapaus, mukavuus ja helppohoitoisuus.

– Puvun täytyy olla ennen kaikkea tyylikäs. Valitsimme materiaaliksi joustavan merinovillan, joka saa puvun tuntumaan kuin verkkarilta. Mielestämme ei tarvitse valita vain mukavuutta tai tyylikkyyttä, vaan on mahdollista saada molemmat, Muurimäki kommentoi.

– Yhteistyö HJK:n kanssa on ollut todella antoisaa. Ammattipelaajien vaatimukset pukeutumiseen ovat todella korkealla. Urheilijat matkustavat paljon, innostuvat liikkumaan yllättävissä tilanteissa ja samalla heidän pitäisi aina olla edustuskunnossa. Täydellinen haaste meille, kertoo Formal Fridayn toimitusjohtaja Toni Tervilä.

– Puvut pääsivät kunnon testiin, kun pojat yltyivät pelaamaan ihan tosissaan kampanjan mainoskuvauksissa. Puvut eivät kiristä mistään ja nuoremmatkin jätkät näyttää jo ihan miehiltä nämä päällä, toteaa joukkueen kokeneempiin pelaajiin kuuluva Akseli Pelvas.

Katso video otsikkokuvasta tai tästä linkistä »
Lataa kuva tästä »


Lisätiedot:

Toni Tervilä, Formal Friday, puh. 050 4913892
Sari Mikkonen-Mannila, HJK, puh. 050 3878308

Formal Friday on helsinkiläinen miestenvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2015. Brändi avasi maaliskuussa oman myymälänsä Helsingin Lasipalatsiin osoitteeseen Mannerheimintie 22-24.

Helsingin Jalkapalloklubi on Suomen menestynein jalkapalloseura, jossa pelaa yli 3000 junioripelaajaa. Tänä vuonna 110 vuotta täyttävällä seuralla on tärkeä rooli suomalaisen jalkapallon kehittämisessä ja kansainvälistämisessä.