HJK:n ja Bolt.Worksin yhteistyö menestyy maailmalla

HJK:n ja Bolt.Worksin kumppanuus valittiin finalistien joukkoon European Sponsorship Awardseissa.

Riku Riski - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

European Sponsorship Associationin järjestämässä kilpailussa HJK:n ja Bolt.Worksin sponsorointiyhteistyö ylsi finaaliin kategoriassa Best Employee Engagement. Tämän vuoden hakijoiden tasoa on kuvailtu kovaksi, joten HJK:n ja Bolt.Worksin tarinan menestyminen Euroopan tasolla on todella kova saavutus.

Kiitosta keräsi erityisesti kumppanuuden lähtökohdaksi otettu Bolt.Worksin tarjoama työllisyystakuu, jonka myötä jokainen aktiiviuran päättävä Klubin pelaaja saa mahdollisuuden uudelle uralle Bolt.Worksin kautta.

Loistavan tarinan lisäksi huomiota herätti kumppanuuden bränditason voimasuhteet ja niille asetetut tavoitteet, jotka tekivät yhteistyöstä entistäkin tiiviimpää. Verrattain tuntematon Bolt.Works sai HJK:n laajalti tunnetun ja historiallisen brändiarvon myötä lisää uskottavuutta ja näkyvyyttä. Raati vakuuttui myös yhteistyön tuloksista, jotka ovat olleet erinomaisia. Bolt.Worksin tunnettuus on kasvanut yhteistyön aikana lähes 10%.

Sponsoroinnin kannalta onnistunut vuosi antaa loistavat jatkoedellytykset tulevaan kauteen Bolt Arenalla.

European Sponsorship Association (ESA) on Euroopan merkittävin sponsorointitoimialan kattojärjestö, joka valitsee vuosittain alan edistyneimmät tekijät.

Lisätietoa: European Sponsorship Association »