HJK:n ja Dextran yhteistyö laajenee

Helsingin Jalkapalloklubi ja lääkärikeskus Dextra ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen yhteistyölleen. Yhteistyön piiriin kuuluvat HJK Oy, HJK ry ja HJK Juniorit ry. Ensimmäisenä jalkapalloseurana Suomessa HJK tarjoaa nuoren pelaajan terveystarkastuksen jokaiselle sopimuspelaajalleen. Terveystarkastusta suositellaan lisäksi kaikille yli 14-vuotiaille HJK:n pelaajille.

”Vuodesta 2009 jatkunut yhteistyömme on sujunut loistavasti. Miesten edustusjoukkueen pelaajien nopea tutkimuksiin ja hoitoon pääsy sekä yksilölliset hoitotoimenpiteet ja tehokas kuntoutus ovat auttaneet pelaajiamme palaamaan kentälle mahdollisimman pian. Joukkueen lääkäri Tuomas Brinckin ja Dextran muiden asiantuntijoiden saumaton yhteistyö on auttanut osaltaan joukkuetta menestykseen”, kertoo HJK Oy:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen.

”HJK:n päätös panostaa nuorten pelaajien terveystarkastuksiin on iso panostus vastuulliseen tulevaisuuteen kansainvälisten huippuseurojen mallin mukaisesti. Dextra tukee omalta osaltaan laadukkaiden terveystarkastusten toteutumista kaikissa ikäluokissa. Tarkastuksen tarkoituksena on varmistaa harjoittelun turvallisuus, auttaa ennaltaehkäisemään vammoja sekä löytää oikea suhde rasitukseen ja lepoon”, linjaa Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö. ”Laajan yhteistyön alkusysäyksenä tulemme myös lahjoittamaan jokaiselle HJK:n 140:lle joukkueelle ensiapulaukun.”

HJK on vuonna 1907 perustettu Suomen menestynein jalkapalloseura, jossa tehdään määrätietoista työtä suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi ja viemiseksi Eurooppaan. Edustusjoukkueella on ennätykselliset 25 Suomen mestaruutta ja 11 Suomen Cupin voittoa. Seurassa on 2200 junioripelaajaa.

Dextra on osa Pihlajalinna–konsernia, joka on suurin suomalaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja tuottava yritys. Dextra on moderni, laatupalkittu täydenpalvelun lääkärikeskus ja sairaala, jossa hoito perustuu korkeatasoiseen osaamiseen, huipputeknologiaan ja yksilölliseen ihmiseen. Dextrassa toimii noin 200 yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä noin 100 muuta terveydenhuollon asiantuntijaa. 

Lisätietoja: 
HJK OY, toimitusjohtaja Kari Haapiainen, 0400 438 566
Dextra Oy, toimitusjohtaja Leena Niemistö, 050 597 9505