HJK:n ja Soneran yhteistyö jatkuu entistä ehompana

Töölön jalkapallostadion kantaa myös seuraavien kolmen vuoden ajan Sonera Stadiumin nimeä. Klubin kotikenttä on tunnettu Sonera Stadiumina vuodesta 2011 asti ja sopimuksen jatkaminen on luonnollinen askel kummankin osapuolen hyvin toimineeksi kokemassa yhteistyössä. Nimi on ehtinyt vakiintua ja stadion tunnetaan nykyään laajasti Sonera Stadiumina.

  • Hyvin sujunutta yhteistyötä kannattaa aina jatkaa. Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä HJK:n menestyksestä ja Sonera Stadiumin puitteissa tehdystä yhteistyöstä. Sonera Stadium on monikäyttöinen areena kaupungin urheilullisessa keskipisteessä, jonne on aina ilo kutsua asiakkaitamme isompiinkin tapahtumiin, sanoo markkinointijohtaja Sarianna Visuri Sonerasta.

    Sonera Stadium on vuonna 2000 valmistunut jalkapallostadion, jossa järjestetään HJK:n kotiotteluiden lisäksi vuosittain reilusti yli 100 yritystapahtumaa, konsertteja, monia urheilutapahtumia ja kuntokartoituksia. Sen lehtereille mahtuu yhteensä 10 770 katsojaa, ja kapasiteetti on viime vuosina ollut jatkuvasti laajemmin käytössä Klubin kasvaneiden yleisömäärien johdosta.

    – Sonera Stadiumin moderni liiketoimintakonsepti ja HJK:n pelien noste ovat tuottaneet kasvua sekä toimintaan että yhteistyöhön kaikilla mittareilla. Hienoa päästä jatkamaan onnistunutta yhteistyötä, stadionyhtiön ja HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti sanoo.