HJK:n joululahja yllätti Christian ja Irma Heydemannin

Saksasta kotoisin oleva Christian Heydemann, 86, ja hänen vaimonsa Irma, 85, ovat pitkän linjan Klubilaisia, jotka juhlivat taannoin jo 60 vuotta kestänyttä yhteistä taivaltaan.

Christian ja Irma Heydemannista nähtiin kuva Helsingin Sanomissa loppuvuodesta 2021.

Heydemannien pojat Markus ja Klaus onnittelivat vanhempiaan näyttävästi Helsingin Sanomissa. Onnittelukuvassa Christianilla ja Irmalla oli kaulassaan HJK:n huivit, mikä noteerattiin myös Klubin toimistolla.

HJK halusi muistaa Irmaa ja Christiania joululahjalla, joka sisälsi Veikkausliigan kausikortin tulevalle kaudelle sekä HJK Storen tuotepaketin. 

– Lahja oli todellinen yllätys ja ehdottomasti mieluisa. Olemme yllättyneitä, että meidän kuva sai HJK:ssa sellaisen reaktion. Monet vanhat tuttumme ovat myös nähneet sen kuvan ja tulleet laittamaan viestejä. Kyllä se huomio hämmästytti, sanoo Christian.

Myös Irma kertoo päällimmäisen tunteen olleen hämmentynyt.

– Olin kertakaikkiaan ihmeissäni, kun avasimme mieheni kanssa pakettia. Se ilahdutti todella paljon ja kausikortti tulee varmasti käyttöön. Kiitos myös Markukselle, joka sen meidän kuvan Helsingin Sanomiin laittoi.

Christian ja Irma olivat lahjasta hyvin yllättyneitä.

Irma ja Christian ovat seuranneet Klubia yli 10 vuoden ajan. Lastenlapsien Luukaksen ja Onnin jalkapalloharrastus HJK:ssa toi Klubin myös isovanhempien elämään. 

– Pojanpoikamme ovat asuneet pitkään myös ulkomailla, mutta Suomessa he halusivat ehdottomasti pelata HJK:ssa. Olemme iloisia siitä, että he ovat mukana HJK:n toiminnassa. Liikunta on tärkeää jokaiselle, varsinkin nuorille, Irma kertoo.

– Minulla on sellainen fiilis, että HJK:ssa on hyvä henki, joka vie porukkaa eteenpäin. Näkee, että siellä tehdään hyvää työtä, hän kehuu.

HJK onnittelee Christiania ja Irmaa 60 yhteisestä vuodesta!