HJK:n juhlavuoden kausikortit kunnianosoitus seuraikoneille

HJK:n kausikortit ovat tulleet myyntiin. Korttiin voi valita oman suosikkikuvansa historian varrelta. Valittavana on ensimmäisen Suomen mestaruuden vuonna 1911 voittanut joukkue, ensimmäinen Suomen Cupin voitto vuodelta 1965, Mestarien liigan joukkue 1998 sekä Eurooppa-liigan joukkue 2014. Seuraikoneista valittavana on Aulis Rytkönen, Kai Pahlman ja Atik Ismail. Kausikortin voi hankkia myös perinteisellä raitapaitakuosilla.

– Ensi vuonna Suomi täyttää 100 vuotta ja HJK 110 vuotta. Klubissa on ollut valtavasti hienoja etappeja ja persoonia vuosien varrella ja juhlavuonna haluamme osoittaa arvostusta heille, jotka ovat vankan seurakulttuurin ja maineen mahdollistaneet. Kausikorteilla avaamme juhlavuoden, jonka kantavana teemana eivät ole pönöttävät juhlapuheet vaan konkreettiset teot. Teemme tulevaisuuden historiaa joka päivä, HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila painottaa.

110-juhlavuosi näkyy myös kausikorttien hinnoittelussa. Kannattajakatsomon eli Klubipäädyn kausikortti maksaa 110 euroa. Uutuutena myyntiin tulee Nuorisokausikortti (v. 1999 ja sen jälkeen syntyneet), joka niinikään maksaa 110 euroa. Nuorisokortin voi ostaa sekä Pääkatsomoon että Itäkatsomoon, vaikkapa perheenjäsenen seuraksi.

Tänä vuonna kausikortti on mahdollista maksaa myös Smartumin seteleillä.

Vanhat kausikortit ovat uusittavissa vuoden loppuun asti kausikortin asiakasnumeroa käyttämällä. Vanhojen kausikorttien paikat pysyvät varattuina eikä niitä myydä uusille ostajille ennen vuoden vaihdetta.

Kausikorttien hinnat:
Klubipääty 110,-
Nuorisokausikortti 110,- (Itäkatsomo ja Pääkatsomo)
Itäkatsomo 195,-
Pääkatsomo 390,-

Kaikki kausikortit sisältävät 17 Veikkausliigan kotiottelua, joista 2 kotiderbyä HJK-HIFK, etuosto-oikeuden yhteen vierasderbyyn, etuosto-oikeuden europeleihin sekä juhlavuoden Klubietuja. Pääkatsomon kausikortti sisältää myös ensimmäisen europelin.