HJK:n Kai Koskinen Palloliiton liittohallitukseen

– HJK seurana on viime vuosina lisännyt aktiivisuuttaan jalkapallon luottamuselimissä, sillä haluamme olla mukana tukemassa ja viemässä eteenpäin Palloliiton uudistamisprosessia, Koskinen kertoo.

Liittovaltuuston kokouksessa käsiteltiin Seurojen Palloliitto -kehityshankkeen etenemistä. Koskinen on toiminut kehityshankkeen suunnitteluvaiheessa liittohallituksen neuvonantajan roolissa.

– On luontevaa jatkumoa, että olen nyt mukana liittohallituksen jäsenenä tukemassa prosessin saattamista onnistuneesti maaliin, Koskinen toteaa.

Liittovaltuusto hyväksyi liittohallituksen esityksen toiminta- ja hallintomalliksi. Mikäli myös 20.1. pidettävä liittokokous hyväksyy esityksen, järjestetään nykyiset liiton ja piirien palvelut jatkossa yhden yhteisen organisaation toimesta yhden luukun periaatteella.

– Toteutuessaan esitys vapauttaa konkreettisesti resursseja hallinnosta kenttätyöhön. HJK seurana haluaa olla vahvasti tukemassa tätä suuntausta. Kannamme vastuuta suomalaisen jalkapallon rakenteiden ja toimintakulttuurin muutoksesta, Koskinen sanoo.

Lue uutinen Palloliiton sivuilta »

 

Lähde: HJK ry