HJK:n kapteenit valittu

Valmennusjohto ja pelaajat ovat yhteisellä päätöksellä valinneet HJK:n kapteeniston alkavalle sarjakaudelle. Monivuotinen kapteeni Ville Wallén jatkaa tehtävässään myös tulevan kauden ajan, varakapteeneiksi taas ovat valikoituneet Mathias Lindström sekä Teemu Tainio. Joukkueen kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Wallén tietää tarkkaan mitä kapteenin tehtäviin kuuluu.

– Hieno homma tietenkin, kiitän joukkuetta luottamuksesta ja yritän jatkaa hommia entiseen tapaan. On helppoa olla kapteeni näin tasokkaassa joukkueessa, kaikki tietävät mitä tekevät ja antavat aina kaikkensa. Kapteenin tehtäväksi jäävät lähinnä käytännön asiat, pohdiskeli tehtäväänsä uudelleen valittu Wallén.

– Olen hyvin otettu, kiva saada tälläinen luottamuslause. Otan tehtävän ylpeydellä vastaan, vahvisti keskuspuolustaja Mathias Lindström.

Turkin leirillä kuluneen viikon viettänyt HJK on valmistautunut huolella kuluvaan kauteen. Sarjan alkuun on enää alle kuukausi aikaa ja joukkue odottaa jo innolla pääsyä kentille. Wallénin mukaan leiri on ollut hyödyllinen joukkueelle.

– Leiri tuli hyvään paikkaan, ollaan päästy harjoittelemaan rauhassa hyvissä olosuhteissa. Tosi kovaa ollaan treenattu ja nyt jäljellä olisi enää loppupyrähdys, pari Tukholman reissua ja parit harjoituspelit. Kaikki näyttää hyvältä ja luottavaisin mielin lähdetään kauteen.