HJK:n kavennuksen tehnyt Westö: ”Maalit ratkaisivat”

Hongan Aleksandr Kokko iski nopeaan tahtiin kaksi maalia ottelun ensimmäisen jakson alkupuoliskolla ja Honka heti alussa vahvan otteen pelistä. HJK nousi maalin päähän Johannes Westön uran ensimmäisellä maalilla. Westö laukoi pallon ohi Honka-maalivahti Tuomas Peltosen ottelun 36. minuutilla.

– Meillä oli alla hyvä hyökkäys ja sain Cheyne Fowlerilta lyhyen syötön keskustaan. En muista tilanteesta paljoakaan, vaan annoin vain palaa; onneksi upposi, Westö kertaa uran ensimmäistä maaliaan.
– Ihan hyvään paikkaa se kavennus tuli.
Honka ei kuitenkaan hämääntynyt vaan laukoi kolmannen maalin vain neljä minuuttia kavennuksen jälkeen.
– On tietenkin harmi, että Honka pääsi kahdesti kahden maalin johtoasemaan. Honka on kuitenkin sen tasoinen joukkue, että heitä vastaan on vaikea nousta kahden maalin takaa-ajoasemasta.
Usko ei HJK:lla kuitenkaan loppunut kesken. Westön mukaan tauolla pukukopissa joukkueessa vallitsi usko, että peli ei ole vielä menetetty.
– Mielestäni emme pelanneet huonosti, vaan kenttätapahtumat olivat hyvinkin tasaisia. Honka pystyikuitenkin pitämään johtoasemansa loppuun asti, ja siitä kaikki kunnia heille. Maalit ratkaisivat tänään, eikä niinkään kenttätapahtumat. Westö sanoo.