HJK:n keskikentälle lisää vaihtoehtoja

Galicialainen Jordan Domínguez Rajo, 23 vuotta, tulee Klubiin Real Murciasta. Jordan on Celta Vigon akatemian kasvatti ja edusti seuraa kauteen 2015/16 asti. Celtasta hän siirtyi CD Toledoon kaudelle 2016/17 ja sieltä Real Murciaan kaudelle 2017/18.

HJK:n keskikenttä on jo pitkään kaivannut lisää vaihtoehtoja ja vahvistuksia. Jaakko Oksasen siirto Englantiin jätti joukkueeseen aukon, johon Jordan tuo kaivatun ratkaisun.

– Meillä on erittäin laadukas, mutta aika kapea keskikenttä, joten nyt saadaan keskialueelle lisää vaihtoehtoja. Jordan on nokkela ja taitava keskikenttäpelaaja, joka sopii tyyliltään hyvin meidän pelitapaan. Katse on samalla vahvasti myös ensi kaudessa, valaisee hankintaa jalkapallojohtaja Juho Rantala.

Mikäli pelilupa saadaan kuntoon, on mahdollista, että Jordan nähdään myös kentällä lauantain kärkikamppailussa HJK vs RoPS.

Myös Klubi 04 saa tuoreen vahvistuksen. Kolumbialainen 22-vuotias hyökkääjä Eliécer Espinosa Calvo on liittynyt HJK:n akatemiajoukkueeseen tavoitelemaan pääsyä HJK:n liigajoukkueeseen ensi kaudella. Eliécerin pelilupa on kunnossa ja hän on valmennuksen käytettävissä ensi sunnuntain Klubi 04 vs KPV -matsissa.

Bienvenido a Klubi, Jordan y Eliécer!