HJK:n kotiotteluiden lipunmyynti alkaa keskiviikkona klo 10

Puolet 28.4. pelattavan Stadin Derbyn lipuista myydään HJK:n lippukaupassa.

Klubipääty. Photo: © Jussi Eskola

Yksittäisten pääsylippujen myynti HJK:n tämän kauden Veikkausliigan ja Kansallisen liigan sekä HJK Klubi 04:n Kakkosen kotiotteluihin alkaa keskiviikkona 9.3. klo 10 osoitteessa liput.hjk.fi. Tässä vaiheessa myyntiin tulevat kaikki kotiottelut toukokuun loppuun asti.

Veikkausliigakauden molemmat Stadin Derbyt myydään parin viime vuoden tapaan seurojen kesken puoliksi: Siten myös HIFK:n isännöimään derbyyn torstaina 28.4. puolet lipuista on myynnissä HJK:n lippukaupassa. Kyseisessä “vieras”ottelussa HJK:n kausikortit eivät luonnollisesti ole voimassa.

Katsomojärjestelyihin muutoksia

Uutisoimme aiemmin, että Bolt Arenan katsomopaikkojen numerointia on muutettu aiempaa selkeämmäksi. Muitakin uudistuksia on luvassa: Katsomolohkoista osan (102–106 ja 141–145) on tarkoitus olla alkavalla kaudella anniskelualueita ja siten K18-katsomoita. Huomioittehan tämän lippuja hankkiessanne. Katsomolohkot on merkitty oheiseen pohjapiirrokseen.

Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta

Ensimmäinen ottelutapahtuma Bolt Arenalla on jo ensi sunnuntaina, kun HJK kohtaa PK-35 Vantaan Naisten Suomen Cupin puolivälierässä. Tässä ottelussa sekä HJK:n miesten harjoitusotteluissa IFK Mariehamnia ja FC Lahtea vastaan anniskelu- ja muut ravintolapalvelut eivät ravintolan remontin vuoksi ole vielä valmiina, mutta 26.3. Hammarby-pelissä uudistetut palvelut ovat käytettävissä.

Miesten Veikkausliigakauden avaus tapahtuu lauantaina 2.4. kotiottelulla FC Honkaa vastaan, mutta jo viikkoa aiempi viikonloppu on Klubi-täyteinen: Ruotsin Allsvenskanissa viidenneksi viime kaudella sijoittunut Hammarby saapuu treenipelivierailulle lauantaina 26.3., ja Kansallinen Liiga korkataan heti perään sunnuntaina 27.3: HJK:n avausvieraaksi rantautuu viime kauden pronssimitalisti Åland United.

Useilla sarjan kärkipelaajilla talven aikana vahvistunut HJK on esiintynyt alkukauden Naisten Suomen Cupissa vahvasti. Myös Kansallisen Liigan kauden ensimmäiset kotimatsit tarjoavat makeaa mahan täydeltä: ahvenanmaalaisten jälkeen Bolt Arenan tunnelmaa saavat maistaa naapurit, kun kauden toisena kotimatsina 16.4. pelataan ikoninen derby HJK vs HPS ja heti perään katsomon desibelejä nostetaan metroderbyssä FC Honkaa vastaan 29.4.

HJK:n junioripelaajat ja toimihenkilöt ovat tuttuun tapaan oikeutettuja maksuttomaan sisäänpääsyyn Klubin kauden 2022 Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Kakkosen kotimatseihin pois lukien Veikkausliigan derbyt HIFK:ta vastaan. Ohjeet jäsenlippujen lunastamiseksi toimitetaan erikseen ennen kauden alkua.

Luonnollisesti myös kausikortit ovat edelleen myynnissä yksittäisten lippujen tapaan osoitteessa liput.hjk.fi.

Keskiviikkona 9.3. myyntiin tulevat ottelut:

13.03. HJK vs PK-35 – Vantaa Suomen Cup
16.03. HJK vs IFK Mariehamn – Harjoitusottelu
19.03. HJK vs FC Lahti – Harjoitusottelu
26.03. HJK vs Hammarby IF – Harjoitusottelu
27.03. HJK vs Åland United – Kansallinen Liiga
02.04. HJK vs FC Honka – Veikkausliiga
16.04. HJK vs HPS – Kansallinen Liiga
23.04. HJK vs FC Inter – Veikkausliiga
24.04. HJK Klubi 04 vs HJS – Kakkonen
28.04. HIFK vs HJK – Veikkausliiga, vierasderby
29.04. HJK vs FC Honka – Kansallinen Liiga
07.05. HJK vs PK-35 Vantaa – Kansallinen Liiga
08.05. HJK vs Ilves – Veikkausliiga
09.05. HJK Klubi 04 vs SalPa – Kakkonen
17.05. HJK vs FC Lahti – Veikkausliiga
22.05. HJK vs FC Haka – Veikkausliiga
28.05. HJK vs KuPS – Kansallinen Liiga
30.05. HJK Klubi 04 vs GrIFK – Kakkonen