HJK:n liput ja kausikortit tammikuusta alkaen Lippu.fi:stä

Kauden 2022 kausikorttilaiset voivat uusia paikkansa helmikuun 2023 loppuun mennessä. 

Lippu.fi on HJK:n uusi lipunmyyntikumppani vuoden 2023 alusta alkaen. Valinta tehtiin perusteellisen kilpailutusprosessin jälkeen. 

– Olemme kuunnelleet katsojien palautteita ja totesimme, että vaikka nykyisen lippukauppamme käytettävyys ajan mittaan parani, ei se kuitenkaan tarjonnut sellaista käyttäjäkokemusta kuin olisimme halunneet. Uskomme vahvasti, että Lippu.fi:n kanssa käyttäjäkokemus nousee aivan uudelle tasolle, toteaa HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi.

Myös esimerkiksi Huuhkajien ja Helmarien lipunmyynnistä vastaava Lippu.fi palaa Klubi-perheeseen iloisena. 

– Olemme erittäin otettuja, että HJK:n valitsi meidät ja syntyi luonteva kumppanuus Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran kanssa, iloitsee Lippu.fin genre- ja kumppanuuspäällikkö Lassi Sainio.

 – Lippu.fi on urheilun lipunmyynnissä markkinajohtaja henkilöstömäärän, verkkoliikenteen, palveluiden, teknologiamme ja lipunmyyntimäärien osalta. Meillä pyyhkii hyvin. Haluamme olla alan edelläkävijöitä ja tarjota kumppaneillemme parasta mahdollista ammattitaitoa. Uskomme, että tuotamme urheilulipunostajille täysin uuden tasoista palvelua. Lähdemme innolla kohti huhtikuussa alkavaa kautta, sanoo myyntijohtaja Kai Tervonen.

Nykyinen HJK:n lippukauppa poistuu käytöstä vuodenvaihteessa. Uuteen palveluun siirtymisen aiheuttamien muutostöiden vuoksi lipunmyyntipalvelussa on tammikuun alussa muutaman päivän käyttökatko. 

Lippujen ja kausikorttien hinnat nousevat nykyisestä 1.1.2023 alkaen palvelumaksun verran. 

Huom. kausikorttilaiset! Viime kauden paikkanne pysyy varattuna helmikuun 2023 loppuun. Mikäli et käy viimeistään helmikuun aikana lunastamassa vanhaa paikkaasi, se vapautetaan myyntiin 1.3.2023.

Myös lippuihin liittyvä asiakaspalvelu siirtyy vuodenvaihteessa Lippu.fille. Kokosimme vastauksia mahdollisiin kysymyksiin sekä Lippu.fi:n asiakaspalvelun yhteystiedot tänne