HJK:n otteluissa ei lipunmyyntiä Bolt Arenalla

Infoa kauden avaukseen: Kausikortteja myyty lähes 2500, HJK-juniorien tulee lunastaa Junnupäätyyn veloitukseton lippu. Kannattajatuotteet kontista Klubipäädyn edustalta, tietöitä Arenan ympäristössä.

Pelipäivinä Bolt Arenan edustalla on avustajia, jotka neuvovat tarvittaessa kännykkäostoksissa.

HJK:n Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen otteluissa ei tällä kaudella myydä lippuja HJK:n toimistolta Bolt Arenalla. Päätös on tehty vuosien mittaan tasaisesti pienentyneen porttimyynnin myötä. 

HJK:n toimistolta ei myöskään myydä lippuja pelipäivien ulkopuolella, joten jatkossa liput tulee hankkia HJK:n lippukaupasta hjk.lippu.fi. Ennen HJK:n otteluiden alkamista Bolt Arenan edustalta löytyy siniliivisiä avustajia, jotka opastavat tarvittaessa kädestä pitäen lippujen ostamisessa matkapuhelimella. 

Lisäksi käytettävissä ovat Lippu.fi:n myyntipisteet sekä R-kioskit. Kaikki ”fyysiset” myyntipisteet näet täältä.

Jäsenmaksunsa maksaneet HJK-juniorit pääsevät tälläkin kaudella veloituksetta HJK:n Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen matseihin. Lippukäytäntö kuitenkin muuttuu: Istumapaikat tulee lunastaa osoitteesta lippu.fi/hjk. Ohjeet täällä. Myös lippuvoucherin lunastus tapahtuu osoitteessa lippu.fi/hjk.

  • Palloliiton kultakorttilaiset ja HJK:n mestarikorttilaiset ovat vanhaan tapaan oikeutettuja veloituksettomaan lippuun otteluissa, jotka eivät ole loppuunmyytyjä. Lippu on noudettavissa HJK:n toimiston aulan infotiskiltä korttia esittämällä. Tiskillä palvelu alkaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua.
  • HJK Storen kannattajatuotteiden myyntikontti palvelee tällä kaudella Veikkausliiga-otteluissa Klubipäädyn sisäänkäynnin kupeessa. Store aukeaa kaksi tuntia ennen ottelua ja palvelee myös matsin päätyttyä.

  • Viime kaudella suuren suosion saavuttanut ravintolasisäänkäynti on toiminnassa Veikkausliiga-otteluissa myös tänä vuonna: Bolt Arenan ravintolaan pääsee ilman pääsylippua. Pääkatsomoon, Junnukatsomoon ja Yläkatsomoon menevien liput tarkistetaan vasta ravintolasta Arenan sisäpuolelle siirryttäessä, muihin katsomoihin sisäänpääsy tapahtuu tutuista porteista ulkokautta, vaikka katsoja kävisikin etkoilla ravintolassa.

  • Tämän kauden uutuustuotetta, HJK VIP -kausikorttia, on myyty jo lähes 100 kappaletta. VIP-kausikorttien sisäänkäynti tapahtuu niin ikään ravintolan ovesta, mutta VIP-kausarilaisten etkotilaisuus on katettu ravintolan toiseen saliin. VIP-kausarien etkot alkavat kaksi tuntia ennen ottelun avauspotkua.
     
  • HJK:n Kansallisen Liigan, HJK Akatemian sekä HJK Klubi 04:n otteluissa pääsisäänkäyntinä toimii tänäkin vuonna ravintolan sisäänkäynti.

HJK:n Veikkausliigan kausikortteja on myyty tähän mennessä jo lähes 2500, ja torstain ensi-iltaan FC Lahtea vastaan penkeistä on myyty kaikkiaan tällä hetkellä hieman vajaat 4000. 

Bolt Arenan Yläkatsomo on kattoremontin vuoksi pois käytöstä tuoreimman tiedon mukaan toukokuun loppuun, joten Boltin kapasiteetti on alkukaudesta hieman alle 8000. Yläkatsomoon kausikortin ostaneille osoitetaan ensimmäisissä otteluissa paikka Pääkatsomosta. 

Savilankadulle ei ole autoilla asiaa.

Kuten oheisesta kuvasta näkyy, Mannerheimintien massiivinen peruskorjaus on viime kuukausina levittäytynyt myös pääväylän sivukaduille, mikä vaikuttaa liikennejärjestelyihin myös Bolt Arenan välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi Boltin viereinen Savilankatu on suljettu autoliikenteen ja parkkipaikkojen osalta vielä pitkään.

Suosittelemme siis vahvasti ostamaan lipun ennakkoon ja – kuten aina – saapumaan ajoissa Töölöön nauttimaan ottelutapahtumasta.