HJK:n pelaajia maajoukkueen mukaan Espanjaan

Mikael Forssell, Teemu Tainio, Mikko Sumusalo ja Rasmus Schüller ovat saaneet kutsun Suomen A-maajoukkueen 22.3. pelattavaan MM-karsintaotteluun Espanjaa vastaan sekä 26.3 pelattavaan A-maaotteluun Luxemburgia vastaan. Klubin miehistä Forssell (84 maaottelua/28 maalia) ja Tainio (54/6) edustavat kokenutta kaartia, kun taas Sumusalo (3/1) ja Schüller (2/0) ovat murtautuneet joukkueeseen vasta kuluvan vuoden aikana. HJK:n pelaajista joukkueessa on mukana myös tällä hetkellä lainalla Borussia Mönchengladbachissa oleva Alexander Ring (13/0).

Gijónissa pelattavassa karsintaottelussa vastaan asettuu hallitseva euroopan- ja maailmanmestari Espanja. Suomi aloitti karsintaurakkansa Brasilian MM-kisoihin syksyllä kahdella kotipelillä joissa se kärsi tappion Ranskalle ja pelasi tasan Georgiaa vastaan. Ottelun jälkeen Suomi matkaa Luxemburgiin, jossa se kohtaa Luxemburgin maajoukkueen harjoitusottelussa.

HJK:n pelaajia on valittu myös Unkarin 26.3. kohtaavaan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Kutsun Unkarissa pelattavaan maaotteluun saivat Robin Lod, Nikolai Alho sekä Joel Pohjanpalo.