HJK:n Respect-palkinto Heidi Foxellille

Heidi Foxell on antanut kasvot järjettömän väkivallan uhrille. HJK:n maalivahti Foxell joutui ammutuksi Hyvinkäällä poliisin työtehtävissä 2012. Hän on viettänyt vuosia sairaalassa ja häntä on leikattu yli 150 kertaa. Ilman vahvaa fyysistä kuntoaan ja urheilutaustaansa hän tuskin olisi selvinnyt hengissä. Mutta tärkeää on ollut myös henkinen tuki, jota hän on saanut joukkue- ja työkavereiltaan. Heidi on tullut tapahtumien kanssa rohkeasti julkisuuteen ja herättänyt keskustelua niin väkivallan uhreista kuin tekijöistäkin.

Foxell oli vastaanottamassa Respect-palkinnon keskiviikkona HJK-IFK Mariehamn –ottelussa äitinsä Riitan sekä ystävän ja pelikaverin Mari Peraston kanssa.

Kunniakirjan lisäksi Foxell sai Veikkauksen 500 euron shekin, jonka hän lahjoitti HJK:n naisjalkapallon tukemiseen.

– Olen kiitollinen saamastani kunnianosoituksesta ja haluan lahjoittaa palkinnon HJK:n naisille rakkaitten terveisten kera. Muistan ikuisesti, kuinka hyvin minut otettiin vastaan HJK:ssa uutena pelaajana, Heidi Foxell kiittää.

Koko HJK-perhe kiittää ja toivottaa Heidille elinvoimaista syksyä.

HJK:lla on 110-vuotiaana seurana vahva yhteiskuntavastuutehtävä. Jokapäiväisessä toiminnassamme eri joukkueissa pyrimme pitämään kaikki lapset, nuoret ja perheet mukana harrastuksen parissa ja toteuttamaan varhaisen puuttumisen periaatetta yhteistyössä koulujen ja viranomaisten kanssa.