HJK:n valmennustiimi 2020 on selvillä

Klubin huippu-urheilun valmennukseen on tehty merkittäviä rakenteellisia muutoksia. 

Toni Koskela ja Mika Väyrynen - HJK Helsinki. Photo: Jussi Eskola.
Toni Koskela ja Mika Väyrynen

HJK on päivittänyt valmennustiiminsä ja tehnyt merkittäviä toiminnallisia ja rakenteellisia muutoksia valmennukseen. Muutokset lisäävät huomattavasti HJK:n huippu-urheilun valmennuksellisia resursseja.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajan Toni Koskelan apuna jatkavat valmentajina Mika Väyrynen ja Mikko Mannila. Uutena jäsenenä tiimiin liittyy HJK Klubi 04:n päävalmentaja Joonas Rantanen, joka tuo tiimiin mm. psyykkisen valmennuksen osaamista. Maalivahtivalmentajana jatkaa Ville Wallén ja huoltajana Boris Wistuba-Marino.

Fyysisen valmennuksen työskentelyyn tulee seuran huippu-urheilua tukeva rakenteellinen muutos. Uutena henkilönä fitness-valmennuksen ja kuntoutuksen koordinaattorina toimii jatkossa Niklas Virtanen

Fitness-valmennuksen yksikköön kuuluvat miesten liigajoukkueen fitness-valmentaja Anton Matinlauri, naisten liigajoukkueen fitness-valmentaja Janne Ukkonen ja poikien akatemiajoukkueiden fitness-valmentaja Petteri Jaatinen sekä miesten joukkueen fysioterapeuttina jatkava Toni Taipale. Miesten edustusjoukkueen lääkäreinä jatkavat Tuoma Brinck ja Klaus Köhler.

Data-analyysiin saadaan lisää tietoa ja osaamista, kun valmennustiimiin liittyy data-analyytikko Petri Hyrkkänen.

Päävalmentaja Joonas Rantasen apuna HJK Klubi 04:n valmennuksessa toimii jatkossa valmentajana Mikko Mannila ja joukkueenjohtajana Niko Rajala. Akatemian maalivahtivalmennuksen päällikkönä toimii Marko Frantsi ja huippuvaiheen talenttivalmentajana Aleksi Lalli.

– Meillä on kasassa työteliäs, ratkaisukeskeinen, osaava ja kunnianhimoinen valmennustiimi tulevalle kaudelle. Valmentajien profiilit täydentävät hyvin toisiaan ja heiltä löytyy tarvittavaa ydinosaamista eri osa-aluille. Tehdyt rakenteelliset muutokset mahdollistivat myös koko valmennustiimin toimimaan aiempaa tehokkaammin yhdessä, painottaa urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula.

Miika Takkula - HJK Helsinki. Photo: Jussi Eskola.
Miika Takkula

HJK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona 23.10. kello 18:30 Telia 5G Arenalla. Kyseessä on Veikkausliigan lopputurnauksen ensimmäinen ottelu ja panoksena on Eurooppa-liigan karsintapaikka.

HJK vs FC Lahti
Ke 23.10.2019 klo 18:30
Telia 5G Arena

Liput: HJK.fi/liput »