Huippukokit järjestävät Bolt Arenalla hyväntekeväisyysillallisen Ukrainan lasten hyväksi

UNICEF ohjaa illallisen tuotot lyhentämättöminä Ukrainan lasten ja heidän perheidensä avuksi.

Ukrainan sodan jaloissa kärsivät lapset ja heidän perheensä tarvitsevat kaiken mahdollisen avun hädän keskellä. Viikon kuluttua sunnuntaina 6.3. HJK:n isännöimällä Bolt Arenalla järjestetään hyväntekeväisyysillallinen, jonka tuotto tilitetään lyhentämättömänä UNICEFille.

– Sodan jaloissa kärsivät lapset tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. Hätä on suuri ja avuntarve välitön. Halusimme kantaa kortemme kekoon ja tukea humanitääristä työtä suoraan kriisialueella. UNICEF on tehnyt arvokasta työtä alueella jo pitkään, ja heidän avullaan saavutamme hädän keskellä kamppailevat lapset ja heidän perheensä nopeimmin, Michelin-tähtiravintola Inarin ravintoloitsija ja Chef de Patron Kim Mikkola kertoo.

Hyväntekeväisyysillallisen järjestämisessä on mukana suuri joukko Suomen ja Ruotsin ravintolamaailman kärkinimiä. Lisäksi mukana on lukuisia sponsoreita, joiden tuella tilaisuuden tuotto saadaan tilitettyä lyhentämättömänä UNICEFille.

Hyväntekeväisyysillallinen järjestetään parhaillaan uudistuvalla Bolt Arenalla. Tänä vuonna 115 vuotta täyttävän HJK:n isännöimä stadion on keskellä muutosta, jossa stadionin ruoka- ja juomakokemukset suunnitellaan Kim Mikkolan johdolla uusiksi alkukevään aikana.

– Olemme erittäin mielellämme mukana tukemassa tapahtumaa ja sitä kautta lapsia ja heidän perheitään kriisialueella. HJK on tehnyt pitkään töitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen, ja siinäkin mielessä lasten auttaminen on meille hyvin luonnollinen tapa osallistua. Ravintola-alan ammattilaiset ovat ottaneet kunnioitettavan aktiivisen roolin kriisialueen lasten auttamisessa, ja me puolestamme autamme järjestämällä varainkeruulle puitteet, Bolt Arenan ravintola- ja hospitalitypalveluiden uudistamisesta  vastaava Mehdi Younes kertoo.

Hyväntekeväisyysillallisen lipunmyynti täällä »  

Hyväntekeväisyysillallisen järjestämisessä ovat mukana seuraavat ravintola-alan ammattilaiset ja ravintolat:

Markus Aremo
Toni Kostian, Grön
Kim Mikkola, Inari
Kim Päivästö, Inari
Sylvester Soisalo, Boulevard Bar & Seafood
Tom Hansen, Kuurna
Erik Mansikka, Kaskis
Laura Hansen, Kuurna
Katherine Bont, Punk Royale
Marcus Widell, Punk Royale

Lisätiedot:
Mehdi Younes
040 821 1892
[email protected]