Huippuottelu HJK-Inter tänään Soneralla

Kaksi kierrosta tämän vuoden liigaa on takana. Kolmannen kierroksen seuratuimmassa ottelussa kohtaavat HJK ja Turun Inter tänään Sonera Stadiumilla klo 18.30.

Inter on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Ensimmäillä kierroksella se kaatoi Kuopion Palloseuran vieraskentällä 1-0 ja viime kierroksella maanantaina Honka sai kokea vahvan turkulaisjoukkueen vireen 4-0 -numeroin.

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen näkee turkulaisjoukkueen vahvimman osa-alueen löytyvän laitapelaamisesta. Inter-laitapelaajat Henri Lehtonen ja Mika Ojala ovat kolmen vuoden takaisin mestarin peliä pyörittävät voimat.

  • Kaksikko on ollut hyvässä vireessä kauden alussa. Tämä ottelu on meillä näistä alkukauden otteluista ehdottomasti paras mittari, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen miettii ottelun alla.

HJK puolestaan paransi maanantain ottelussa huomattavasti avausottelustaan. Hyökkäys toimi tehokkaasti: KuPS-maalivahti Joonas Pöntinen sai kaivaa pallon selkänsä takaa peräti neljästi. Erityisen tehokkaalla pelipäällä oli hyökkääjä Berat Sadik, jonka kahdella maalilla HJK eteni komeaan kotivoittoon.

Torstain ottelussa suurin taistelu tullaan käymään HJK:n laitapuolustajien Rafinhan ja Mikko Sumusalon sekä Interin laitapelaajien Mika Ojalan ja Henri Lehtosen kesken. Myös HJK:n hyökkäysosasto, Sadik, Teemu Pukki, Jarno Parikka ja Aksel Pelvas ovat avainasemassa. Onnistuuko Ari Nymanin johtama Inter-puolustus pysäyttämään tehonsa löytäneen HJK-hyökkäyksen?

HJK-Inter torstaina 12.5. klo 18.30 Sonera Stadiumilla

 

Muista hankkia liput ennakkoon ja vältät jonot! Klikkaa alta Lippupalvelun nettikauppaan