Jakob Tånnander jatkaa Klubissa

Hyviä otteita Veikkausliigassa esittänyt ruotsalaismaalivahti on pelannut tällä kaudella lainalla FC Hakassa.

Jakob Tånnander - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK on päättänyt käyttää maalivahti Jakob Tånnanderin sopimuksessa olleen option, joka kattaa kauden 2021.

Jakob Tånnader tuli HJK:n miehistöön tammikuussa 2020 ja pelasi alkukauden Suomen Cupin otteluissa HJK:n maalilla. Elokuusta lähtien hän on pelannut lainalla FC Hakassa ja esittänyt siellä hyviä otteita Veikkausliigan otteluissa.

– Jakob on ulottuva ja hyvin peliä ohjaava maalivahti. Hän on osoittanut nuoresta iästään huolimatta hyviä ja ennakkoluulottomia otteita lainapestissään FC Hakan riveissä ja saanut tärkeitä Veikkausliigaminuutteja alle. Tämä kaikki on valmistanut häntä tulevaa kautta silmällä pitäen, joten oli looginen askel käyttää sopimuksessa oleva optio yhteistyön jatkamiselle, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Jakob Tånnander on Malmö FF:n kasvatti. Hän on pelannut Malmön akatemiajoukkueissa sekä lainalla Lunds BK:ssa Ruotsin kolmannella sarjatasolla. Hän on myös kuulunut Ruotsin nuorisomaajoukkueiden pelaajarinkiin.

– Olen todella iloinen, kun voin jäädä Klubiin vielä yhdeksi vuodeksi. Tämä syksy Hakassa on ollut hyvä kehitykseni kannalta. Olen saanut arvokasta kokemusta, mikä on valmistaa minua ensi kauteen HJK:ssa. Saimme Hakassa myös hyviä tuloksia, esimerkiksi voitto KuPSista, mitä pelaajina aina totta kai tavoittelemme, iloistee Tånnander.

– Mutta nyt odotan innolla paluuta Klubin hienoon työympäristöön tavoittelemaan lisää voittoja!