Jakob Tånnanderille jatkosopimus

Nuori maalivahti täydentää joukkueen kokonaisuuden. – ”Toivon, että pystymme jatkamaan samaa kehitystä ja menestystä kuin viime vuosina.”

Jakob Tånnander - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Jakob Tånnander kantoi päävastuun HJK:n viime kauden europeleissä ennen loukkaantumistaan.

HJK ja Jakob Tånnander, 21, ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2022.

– Olen iloinen, kun voin jatkaa vielä vuoden. Toivon, että pystyn henkilökohtaisesti ja pystymme myös joukkueena jatkamaan samaa kehitystä ja menestystä kuin viime vuosina, kommentoi Jakob Tånnander tuoreeltaan sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Ruotsalainen Jakob Tånnander tuli Klubiin tammikuussa 2020 ruotsalaisen suurseuran Malmö FF:n organisaatiosta. Elokuussa 2020 hänet lainattiin FC Haka, jossa hyvät otteet Veikkausliigassa vakuuttivat HJK:n käyttämään option kaudelle 2021. 

Jakob Tånnander nousi menneellä kaudella Ruotsin U21-maajoukkueeseen ja kantoi päävastuun HJK:n viime vuoden europeleissä ennen loukkaantumistaan.

– Jakobin sopimuksen myötä joukkueen kokonaisuus alkaa olemaan erittäin hyvällä tasolla. Muutama merkittävä nuorten sopimus tullaan vielä julkistamaan lähiaikoina sekä muutama laina- tai pelaajasiirto on vielä vireillään, mutta pääosin tällä ryhmällä lähdemme nyt valmistautumaan ja kehittymään kohti kautta 2022. Toki seuraamme edelleen siirtomarkkinoita ja tarvittaessa meillä on vielä mahdollisuus reagoida, kiteyttää urheilujohtaja Miika Takkula joukkueen rakentamisen tilanteen.

Jakob Tånnander - HJK Helsinki. Photo: © HJK