Jarno Parikka lopettaa ammattilaisuransa

Parikka ja HJK solmivat joulukuussa tämän kauden kattavan sopimuksen. Polven kunto piti tarkastaa ennen kauden alkua huolellisesti, mutta lopulta Parikan polvi ei ole kestänyt pelaamista lainkaan. Hyökkääjä ei ole päässyt treenaamaan täysillä joukkueen mukana, eikä osallistumaan yhteenkään HJK:n tänä vuonna pelaamaan otteluun.

-Vaikka ammattilaisura pelaajana loppuu, niin uskon tulevani toimimaan myös jatkossa jalkapalloilun parissa. Tosi haikeat fiilikset on nyt ja en ole vielä kerennyt sulattelemaan asiaa ja ajattelemaan jatkoa. Selviä suunnitelmia ei vielä ole, Parikka kertoo.

HJK-kannattajien suursuosikki pelasi Klubissa yhteensä 118 ottelua, joissa syntyi 22 maalia. Parikka voitti HJK:n riveissä kolme Suomen mestaruutta kausina 2009-2011.

-Ne kolme kultaa olivat urani huippuhetkiä ja sellaisia asioita mitkä muistaa varmasti koko loppuelämän. Olen kiitollinen, että olen saanut olla niin etuoikeutetussa asemassa mukana tällaisissa joukkueissa, Parikka jatkaa.

-Kannattajilta olen aina saanut todella paljon tukea ja nyt takaisin tullessani erittäin lämpimän vastaanoton. Siitä aivan älyttömän iso kiitos kaikille heille. Haluan myös kiittää pelaajia ja koko seurayhteisöä vuosien ajalta. Toivotan HJK:lle menestyksekästä jatkoa, Parikka sanoo.

HJK kiittää Jarnoa yhteisistä vuosista ja toivottaa menestyksekästä ja onnellista jatkoa. Kiitos Jarno!