Jasper Pikkuhookana vakuutti testissä – siirtyy Kajaanista Klubiin

19-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja HJK Klubi 04:ään 1+2 vuoden sopimuksella.

19-vuotias Jasper Pikkuhookana on ehtinyt pelata jo neljä kautta miesten sarjoissa: Kaksi Kakkosessa ja kaksi Kolmosessa.
Kuva: Janne Hänninen

Kajaanin Hakan Jasper Pikkuhookana on tehnyt 1+2 vuoden mittaisen sopimuksen HJK:n kanssa. 

– Tuntuu hyvältä! Tätä on odotettu, Pikkuhookana myhäilee.

Klubi kutsui Kajaanin Hakan puolustavan keskikenttäpelaajan marraskuussa seuravierailulle ja testileirille, jonka aikana 19-vuotias Pikkuhookana teki vaikutuksen HJK Klubi 04:n päävalmentajaan Miika Nuutiseen.

–  ”Jape” on hyvä syöttämään, perusvalmiudet pallollisessa pelaamisessa ovat muutenkin hyvät ja rutiini miesten pelistä näkyy, Nuutinen listaa. 

– Oli itselle iloinen yllätys, että vähän omankin tutkan ulkopuolelta löytyi näin kiinnostava nuori pelaaja. Tykkäsin erityisesti siitä mentaliteetista, millä hän tuli testileirille mukaan. Vahvuudet ja potentiaali olivat nähtävissä, ja toisaalta myös sellaisia selkeitä kehityskohteita, joita uskon meidän pystyvän tässä toimintaympäristössämme parantamaan. Kaikkinensa varmasti tosi hyvä siirto kaikille osapuolille!

Kuusamolaislähtöinen Pikkuhookana muutti jalkapallon Kajaaniin vuonna 2019. Tätä ennen hän oli pelannut Kuusamon FC Pallokarhuissa sekä Oulun Työväen Palloilijoissa. Neljän Haka-vuoden kohokohtana oli seuran nousu Kolmosesta Kakkoseen kaudella 2021 Pikkuhookanan ollessa joukkueen avainpelaajia. 

Tervetuloa Stadiin, Jape!