Jatkosopimus Santeri Väänäselle

Nuoren keskikenttäpelaajan sopimusta on jatkettu vuodella.

Santeri Väänänen - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK ja Santeri Väänänen, 18, ovat tehneet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021 lisäksi myös kauden 2022.

– Hienoa, että saimme solmittua Santerin kanssa vuoden lisää nykyiseen sopimukseen. Santeri on periksi antamaton keskikenttäpelaaja, jonka vahvuudet on erityisesti puolustuspelivaiheissa, ja hän voittaa paljon palloja joukkueelle. Vaikka viimeiset pari kautta ovat olleet rikkonaisia, on Santerilla edelleen kaikki edellytykset ottaa vahva pelillinen rooli joukkueessa, taustoittaa HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula

Santeri Väänänen on pelannut HJK:ssa juniorivuosista asti. Kaudella 2018 hän oli HJK Klubi 04:n runkopelaajia ja pääsi myös debytoimaan Veikkausliigassa. Kausi 2019 alkoi Väänäseltä vahvasti, ja hän oli mukana myös europeleissä. Loppukauden loukkaantuminen vei hänet sivuun kokoonpanosta, mutta harjoittelu pääsi uudestaan käyntiin jo keväällä 2020. Uusi loukkaantuminen piti Väänäsen pois vahvuudesta valitettavasti kuitenkin koko kauden 2020.

– Siistii saada jatkosopimus. Tavoitteena mulla on päästä pelaavaan kokoonpanoon, ja aion tehdä kovaa työtä, että ansaitsen peliaikaa ja pääsen kehittymään pelaajana, iloitsee Santeri Väänänen. 

Lue myös: 
Dynamic Duo – Väänänen & Peltola » 
Nuorten pelaajien esiinmarssi »