Jo 3000 € lahjoitettu vähävaraisille junioreille

Kuluvan kauden aikana jokainen HJK:n kotiottelumaali on merkinnyt paljon muutakin kuin taistelua ottelun voitosta. Jokainen maali osaltaan mahdollistaa sen, että vähävarainen lapsi tai nuori saa edellytykset jatkaa jalkapalloharrastusta riippumatta heikommasta taloudellisesta asemastaan.

Jalkapalloharrastus kehittää liikkuvan elämäntavan ohella monia taitoja, joista on nuorelle hyötyä läpi elämän. Vaikka kaikista junioreista ei tulekaan alan ammattilaisia, antavat lajin parissa koetut onnistumisen kokemukset, säännöllinen rytmi, turvalliset aikuiset ja hyvä joukkuehenki eväitä elämään myös urheilun ulkopuolella. Jokaisen yksilön potentiaali on tärkeä saada esiin, eikä yhtäkään lupaavaa urheilijaa ole varaa menettää.

Tukeakseen tätä tärkeää työtä Elite Varainhoito on lahjoittanut jokaista HJK:n kotiottelussaan tekemää maalia kohden 100 euroa HJK:n vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta tukevaan Aulis Rytkönen -rahastoon. Tähän mennessä maaleja on kertynyt 30 kasvattaen rahastoon lahjoitettavaa pääomaa kolmeentuhanteen euroon jolla voidaan tukea usean nuoren urheilijan jalkapalloharrastuksen jatkuvuutta.

Tulevien kotiotteluiden aikana potin odotetaan kasvavan entisestään.

Tule kasvattamaan maalipottia ja kannustamaan kotijoukkue voittoon:

Ke 30.9. 2017
HJK vs PS KEMI
Klo 18:30 Telia 5G Areena
Osta liput ennakkoon Tiketistä »

Yhteiskuntavastuullisen toiminnan tukemiseen perustetun Aulis Rytkönen -rahaston tarkoituksena on tukea eritysesti heikommassa taloudellisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria jalkapalloharrastuksessa. Rahaston nimikkopelaaja Aulis Rytkönen on suomalaisen jalkapallon legenda, joka oli myös ensimmäinen ammatikseen ulkomailla pelannut suomalainen.

Aulis Rytkönen -rahastoon voivat tehdä lahjoituksia myös yritykset ja yksityishenkilöt.

Tilinomistaja: Aulis Rytkönen -rahasto
Tilinumero: 135130-134111
IBAN: FI27 1351 3000 1341 11
SWIFT/BIC: NDEAFIHH

Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä vähävaraisten junioreiden hyväksi vuosittaisin stipendein.