Joel Pohjanpalo jatkosopimukseen HJK:n kanssa – vuokrasopimusta Saksaan jatketaan

Joel Pohjanpalo ja HJK ovat solmineet uuden sopimuksen, joka ulottuu marraskuun 2018 loppuun saakka. Samalla Pohjanpalo on vuokrattu uudestaan Bundesliigan Bayer 04 Leverkuseniin kausiksi 2014-2016. Pohjanpalon pelaajaoikeudet pysyvät HJK:lla, ja vuokraan sisältyy osto-optio. Saksalaisseura on sopinut lainaavansa nuoren hyökkääjän eteenpäin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Fortuna Düsseldorfin riveihin.

  • Olen todella iloinen, että hyvät peliesitykset poikivat mahdollisuuden päästä taas eteenpäin. Uusi seura ja haaste motivoivat ja hienoa että kaikki osapuolet uskovat kykyihini, iloitsee Pohjanpalo.  

Pohjanpalo, 19, on ollut sarjakauden 2013-2014 lainalla Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VfR Aalenissa, jonka paidassa hyökkääjä on iskenyt kaksi maalia. Kuluvan vuoden aikana Pohjanpalo on murtautunut myös Suomen A-maajoukkueeseen ja maaliskuussa syntyi maajoukkueuran ensimmäinen osuma ottelussa Unkaria vastaan. Pohjanpalo on HJK:n kasvatti ja pelannut seurassa 11-vuotiaasta saakka.

  • Etenemme Pohjanpalon kanssa yhdessä tehdyn urasuunnitelman mukaisesti. Saamme merkittävän korvauksen vuokrasta, ja Pohjanpalo pääsee vahvaan joukkueeseen ja sarjaan. Olemme tyytyväisiä, kun pääsemme auttamaan nuorta pelaajaa eteenpäin urallaan, iloitsi HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.