Joonas Rantanen Ogeliin

Rantanen: ”Olen kiitollinen ihmisistä, kohtaamisista sekä mahdollisuuksista, mitä Klubi on itselleni tarjonnut.”

Joonas Rantanen - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK:n Veikkausliiga-joukkueen valmentaja Joonas Rantanen siirtyy ensi kaudeksi oulunkyläläisen Gnistan IF:n päävalmentajaksi.

– Olen saanut valmentajana kasvattaa siipiäni maan johtavassa organisaatiossa sekä kokea erityisiä hetkiä seuran eri joukkueissa. Olen kiitollinen ihmisistä, kohtaamisista sekä mahdollisuuksista, mitä Klubi on itselleni tarjonnut, kiittää Joonas Rantanen.

– Ennen siirtymistä uuteen keskittyminen ja energia suunnataan jäljellä oleviin peleihin.

Joonas Rantanen on tehnyt hienon uran HJK:n valmentajana valmennuspäällikkönä ja akatemiavalmentajana sekä päävalmentajana naisten joukkueessa ja miesten reservijoukkueessa. Vuonna 2019 hän valmensi HJK:n naisten joukkueen Suomen mestaruuteen ja kaudella 2020 miesten reservijoukkue HJK Klubi 04 nousi Ykköseen hänen valmennuksessaan.

Kuluvalla kaudella Joonas Rantanen on toiminut toisena valmentajana Toni Koskelan valmennustiimissä.

– Valtavan iso kiitos Joonakselle Klubin eteen tehdystä erinomaisesta työstä. Jope edustaa seuramme arvoja parhaalla mahdollisella tavalla, ja on ollut hienoa tehdä yhteistyötä hänen kanssaan ja seurata hänen kehittymistään valmentajana, kiittää HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

HJK toivottaa Joonakselle onnea ja menestystä uuteen tehtävään.