Juhlapäivä! – yleisöä luvassa runsaasti

Sorsa: ”JJK yksi päävastustajistamme”

HJK:lle sunnuntainen Juhlapäivän JJK-ottelu on iso peli, sillä jyväskyläläiset ovat livahtaneet alkukaudesta pienelle karkumatkalle liigan piikkipaikalla.
HJK aloitti kauden 2011 suurimpana ennakkosuosikkina mutta on joutunut taipumaan jo kaden alussa kaksi kertaa. JJK puolestaan on pysynyt ainoana tappiottamana joukkueena.
– JJK on tosiaan sarjakärki, ja jos se jatkaa samalla lailla, niin se on myös yksi päävastustajistamme tänä vuonna. Siinä mielessä tämä on todella tärkeä peli, HJK:n laitalinkki Sebastian Sorsa toteaa.
Sorsa toivoo, että jalkapallon superviikonloppuna nähdään myös paljon ihmisiä Sonera Stadiumin lehtereillä.
– Meidän peli on Mestarien liigan finaalin jälkeisenä päivänä, ja toivottavasti yleisö on sen jälkimainingeissa innoissaan. Toivottavasti saadaan paljon väkeä katsomoon, hyvä tunnelma ja pelataan vielä hyvä pelikin, Sorsa toivoo.

Zeneli: ”Pakko voittaa JJK”

HJK:n Erfan Zenelille sunnuntain ottelun lähtöasetelmat ovat selvät, sillä JJK johtaa sarjaa ja Klubi on neljä pistettä perässä. HJK nappasi torstaina Suomen Cupin finaalipaikan 3-0 -voitolla FC Lahdesta. Saman trendin on tarkoitus jatkua sunnuntaina, kun tärkeä viikko päättyy JJK-otteluun.
– Meillä ei ole muuta tavoitetta kuin ottaa kolme pistettä kotipelissä. Sitten pääsemme vähän lepäämään. Tulee hyvä peli. Meidän on pakko voittaa JJK, HJK:n Erfan Zeneli kertoo.
 
– JJK:lla on ollut hyvä alkukausi, ja he johtavat sarjaa tällä hetkellä. Kuulemma on tulossa yleisöä myös mukavasti, mikä on todella hieno juttu, Zeneli lisää.
HJK on kuudesta ottelustaan voittanut neljä ja hävinnyt kaksi.
– Ihan niin hyvin ei ole mennyt kuin olisi pitänyt. Olemme kuitenkin kolmantena taulukossa, eikä kärki ole kaukana. Nyt hoidetaan JJK sunnuntaina, niin on hyvä sitten jatkaa siitä, Zeneli päättää.
Juhlapäivä HJK-JJK Sonera Stadiumilla sunnuntaina kello 18.30

Hanki lippusi ennakkoon Lippupalvelun netistä: