Juho Hirvonen vahvistamaan HJK:n viestintää 

Hirvosesta viestintäpäällikkö, Pekka Mäntylä jatkaa Veikkausliigajoukkueen tiedottajana.

Juho Hirvonen

Juho Hirvonen, 31, aloittaa HJK Oy:n viestintäpäällikkönä 16. tammikuuta. Suomen eturivin futistoimittajiin lukeutuva Hirvonen on toiminut kuusi viime vuotta SuomiFutis-sivuston uutispäällikkönä ja vastannut sen sosiaalisen median kanavista sekä hakukoneoptimoinnista. Lisäksi Hirvonen on työskennellyt useissa eri viestinnällisissä rooleissa Helsingin Palloseurassa ja ollut perustamassa HPS TV:tä.

Hirvonen vastaa jatkossa muun muassa HJK:n markkinointiviestinnän sekä yhteistyökumppaniviestinnän toteuttamisesta.

Viestintäpäällikkönä viime vuoden ajan toiminut Pekka Mäntylä jatkaa seurassa omasta toiveestaan aiempaa pienemmässä roolissa. Mäntylä vastaa jatkossakin Klubin Veikkausliigajoukkueen viestinnästä sekä joukkueen mediasuhteiden hoitamisesta.

– HJK on Suomen suurin ja kaunein, joten tällainen pesti on monella tapaa unelmien täyttymys. Odotan innolla yhteistyötä Pekan ja koko viestintä- ja markkinointitiimin kanssa, Hirvonen fiilistelee. 

– Saimme vuoden mittaan valtavasti hyvää palautetta Klubin viestinnän kehittymisestä. Se oli tietysti palkitsevaa, samoin joukkueen hieno menestys, mutta vuosi otti myös voimille. On hienoa, että saamme Juhon kaltaisen osaajan tuomaan tuoreita jalkoja tiimiin, iloitsee Mäntylä.

Jupe Väre jatkaa HJK:n AD-tuottajana. Lisäksi vuoden 2022 viestintätiimistä ainakin Vertti Karjalainen ja Toni Vikgren jatkavat keikkatöissä myös vuonna 2023.