Juoksuvoimaa Klubin laidalle

HJK Akatemian kasvatti Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa Klubissa.

Kevin Kouassivi-Benissan - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK ja Kevin Kouassivi-Benissan, 21, ovat tehneet jatkosopimuksen kauteen 2022 asti. 

– Hienoa, että pääsimme jatkosopimukseen HJK Akatemian oman kasvatin kanssa. Kevin on juoksuvoimainen, vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä wing-backin että laitapuolustajan roolissa. Kevin on ottanut tasaisesti kehitysaskelia urallaan ja uskomme hänen jatkavan samaa trendiä tulevalla kaudella ottaen isompaa pelillistä roolia myös HJK liigajoukkueessa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Kevin Kouassivi-Benissan liittyi Klubiin kahdeksanvuotiaana ja on käynyt läpi koko HJK Akatemian kehitysputken. Hän debytoi liigajoukkueessa kaudella 2018, ja kokemusta Veikkausliigassa on kertynyt jo 37 ottelun verran.

Kuluneen kauden 2020 Kevin pelasi onnistuneesti lainalla FC Interissä, jossa hän sai hyvin vastuuta, pelasi 19 ottelussa ja kehittyi pelaajana kokonaisvaltaisesti. Kauden aikana hän kuului myös Suomen 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

–  Edessä on tärkeät kaksi vuotta, ja olen iloinen, että saan jatkaa ne kotikaupungissani ja kotiseurassani. Ensi kaudelle oma tavoite on selkeästi ottaa avauksen paikka oikeana pakkina ja olla isossa roolissa tässä voittavassa ja menestyksekkäässä joukkueessa, kertoo Kevin Kouassivi-Benissan.

– Toivotan kaikille onnistunutta vuotta 2021!

Kevin Kouassivi-Benissan - HJK Helsinki. Photo: @ HJK Media