Kapteeni vakuuttaa: Täysillä kausi loppuun

HJK-ikoni Wallén odottaa tiukkaa koitosta JJK:ta vastaan. Sarjassa kolmantena majailevat jyväskyläläiset ovat olleet yllätysvalmiita liigassa. Kapteeni haluaakin nähdä joukkueensa hoitavan loppukauden taistot kunnialla loppuun.
  • JJK:lla on vielä paljon pelissä, eli he tulevat varmasti erittäin motivoituneina haastamaan meidät. Me haluamme vastata siihen ja voittaa. Me yritämme kehittyä koko ajan ja parantaa peliämme. Kaikkemme tulemme antamaan faneille tässäkin ottelussa, Wallén sanoo.

Wallénin mukaan joukkue on edelleen latautunut ja täysin keskittynyt jäljellä oleviin otteluihin. Ilmapiiri joukkueen sisällä on hänen mukaansa erittäin motivoitunut.

– Jokainen kundi haluaa näyttää aina parastaan, siitä ei tingitä. Joukkueessa on kuitenkin omalla tavallaan vapautunut fiilis. Uskonkin, että tämän hetkinen ilmapiiri on optimaalinen hyville tuloksille. Näillä asetelmilla on hyvä lähteä kaatamaan loppukauden vastustajia.

Sarjassa yllätyksellisesti esiintyneet jyväskyläläiset ovat jääneet HJK:n jalkoihin tällä kaudella. Klubi voitti joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa murskaavasti 6-2. Vierasreissu Jyväskylään oli niin ikään antoisa, kun Klubin haki lopulta 0-2 vierasvoiton. Wallén ei kuitenkaan sorru aliarvioimaan tulevaa vastustajaa.

  • JJK on erittäin hyvä joukkue. Heillä on paljon erinomaisia yksilöitä, höystettynä loistavalla valmennuksella.  Tällä kaudella heidän palasensa ovat loksahdelleet kohdalleen, mikä on myös näkynyt positiivisesti sarjataulukossa, Wallén sanoo.