Katsojainfo: HJK–AC Oulu su 23.4. klo 18.30 – Klubipääty auki!

HJK kohtaa sunnuntaina 23.4. AC Oulun Bolt Arenalla kello 18.30. Klubipääty on jälleen auki ja Pohjoispäädystä tulee Junnupääty.

HJK vs AC Oulu
Su 23.4.2023 klo 18:30
Veikkausliiga – Bolt Arena

Klubikulttuurin kevät on edennyt päätyyn asti. Klubipääty on jälleen auki sunnuntaina, kun AC Oulu saapuu Boltille vieraaksi kello 18.30. Klubipäädyn etkot käynnistyvät kello 18.

Lisäksi Pohjoispääty lanseerataan Oulu-matsista lähtien Junnupäädyksi, johon kaikki HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt ovat tervetulleita kaverin kanssa veloituksetta.

Liput
Lippuja ja kausikortteja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon ja Klubipäätyyn avataan omat lipunmyyntipisteensä.

Poikkeusajat ovat nyt ohi. Kausikorttilaiset pääsevät matsiin normaalisti kausikorttia näyttämällä.

Huomioithan, että lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on jatkossa Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn, joka on ensimmäistä kertaa käytössä sunnuntaina AC Oulua vastaan.

Konseptia on tarkoitus kehittää kauden aikana. Junnupäätyyn on tarkoitus tuoda kauden aikana lapsille suunnattua ohjelmaa ja pelaajien tapaamisia. Ottelun jälkeen pelaajat tulevat Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottaman yhteiskuvia.

Lataa Mehiläisen applikaatio ja lunasta ilmainen fanisormi Junnupäädystä AC Oulu -matsin yhteydessä. Applikaatio on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 17.30. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Päätykatsomot ovat auki, joten kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Lumme Energia Aurinkokatsomon burger-alueelle päästäkseen täytyy kulkea turvatarkastuksen läpi. Alueelle voi mennä syömään ennen ottelua, vaikka oma paikka olisikin toisessa katsomonosassa. Omaan katsomonosaan täytyy kuitenkin kulkea uuden turva- ja lipuntarkastuksen läpi.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Päädyt ovat auki ja sen kunniaksi Klubipäädyssä pidetään myös etkot kello 18.00. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana HJK:n päävalmentaja Toni Koskela. Huomioithan, että Klubipäädyssä ei ole tarjolla lämmintä ruokaa vielä Oulu-ottelussa. Kioskit palvelevat kuitenkin normaalisti.

Burger Lovers Pop up
Rakennamme yhdessä Burger Lovers -festivaalin kanssa toista kertaa pop up -henkisen burger-alueen Bolt Arenan Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) asfalttialueelle. Portit aukeavat AC Oulu -matsissa burger-alueelle kello 17.30, ja hampurilaisia on tarjolla heti.

Alueella suoritetaan turvatarkastus, mutta myös muihin katsomoihin lipun ostaneet voivat tulla ennen ottelua syömään itään burger-alueelle. Idässä lipuntarkastus suoritetaan siirryttäessä asfalttialueelta katsomoon. Sen sijaan muihin katsomoihin lipun ostaneet voivat siirtyä ruokailun jälkeen oman katsomonosan turva- ja lipuntarkastuksiin. 

Huomioithan tämän myös ajallisesti, sillä siirtyminen idästä omille paikoillesi voi viedä jonkin verran aikaa. Pääkatsomoon, Junnupäätyyn tai Klubipäätyyn siirryttäessä katsojan täytyy kulkea vielä uudestaan turva- ja lipuntarkastuksen läpi. 

Idässä burgereita ja lisukkeita ovat tekemässä ja myymässä Treffi Pub & Bistro, Happy Days Street Food sekä The Bro’s Burger.  

Herkullisia hamppareita tarjolla Lumme Energia Aurinkokatsomossa.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Lämmintä ruokaa on mahdollista nauttia Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon asfalttialueelle (Burger Lovers Pop Up). Päädyissä ei ole valitettavasti vielä AC Oulu -ottelussa lämmintä ruokaa tarjolla. Päätyjen katsojat voivat kuitenkin käydä syömässä ennen ottelua idän burger-alueella.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 17.30-18. Kausaria kassalla näyttämällä saat euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista. Etu on voimassa kaikissa katsomoissa ja ravintolassa.

Tauolla ei ole mahdollista liikkua katsomoiden välillä. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106, Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 17.30 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon puolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. 

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee vain edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

HUOMIO AC Oulun kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. AC Oulun kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.