Katsojainfo: HJK–FC Haka la 29.4. klo 15 – matsijatkot Lauantaiklubilla

Lauantaina pelataan Bolt Arenalla kotimaisen jalkapallon klassikko klo 15. Matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa Lauantaiklubi-jatkot.

Etkot, matsi ja JATKOT päälle.

Lauantain Haka-matsissa pidetään Veikkausliiga-kauden 2023 ensimmäiset jatkot matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa. Lauantaiklubi-nimellä kulkevat jatkot alkavat heti pelin jälkeen.

Jatkoilla kausikorttilaisille on luvassa HappyHour, joka käynnistyy saman tien matsin jälkeen. Kausikorttia näyttämällä saa alennusta Carlsberg-oluista, siideristä sekä lonkerosta. Lisäksi kausarilaisille erikoistarjouksena olut (0,5l) ja hamppari yhteishintaan 15 euroa.

Jatkoilla kuullaan livenä kommentteja joukkueen jäseneltä. Paikalle saapuu yksi joukkueen jäsen, jota haastattelemassa on HJK:n mediatiimin jäsen. Jatkoilla on tarkoitus myös näyttää Haka-matsin huippuhetket ja muuta mukavaa ravintolan televisiosta.

Liput
Lippuja ja kausikortteja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostetut liput ovat aavistuksen kalliimpia kuin ennakkoon ostetut liput. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon ja Klubipäätyyn avataan omat lipunmyyntipisteensä.

Kausikorttilaiset pääsevät sisään kausikorttia näyttämällä. AC Oulu -ottelussa Klubipäädyssä ilmeni ongelmia kausikorttien tunnistamisen kanssa, mutta ongelma pitäisi olla Haka-matsiin mennessä korjattu. Lisäksi Klubipäätyyn oli yritetty Oulu-pelissä päästä viime vuoden kausikortilla, mikä ei luonnollisesti onnistu.

Huomioithan, että lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin lippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta ja 5 euroa lapselta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Roope Riski tulee Haka-pelin tauolla Junnupäätyyn jakamaan nimmareita ja moikkaamaan junioreita. Ottelun jälkeen pelaajat saapuvat Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Lataa Mehiläisen applikaatio ja lunasta ilmainen fanisormi Junnupäädystä AC Oulu -matsin yhteydessä. Applikaatio on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 14. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Lumme Energia Aurinkokatsomon burger-alueelle päästäkseen täytyy kulkea turvatarkastuksen läpi. Alueelle voi mennä syömään ennen ottelua, vaikka oma paikka olisikin toisessa katsomonosassa. Omaan katsomonosaan täytyy kuitenkin kulkea uuden turva- ja lipuntarkastuksen läpi. Myös Klubipäädyn etkoille on mahdollista liittyä, vaikka oma lippu olisikin eri katsomonosaan. Tarkemmat ohjeet alempaa Klubipäädyn etkot -kohdasta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyssä pidetään etkot kello 14.30. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana yksi HJK:n pelaaja.

Klubipäädyn etkoille on Haka-matsissa mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Etkoille pääsee Klubipäädyn takaoven kautta matsilippua näyttämällä. Takaovi sijaitsee Bolt Arenan Olympiastadionin puoleisella kulmalla. Takaovella suoritetaan turvatarkastus. Etkojen jälkeen muiden katsomonosien katsojat voivat siirtyä oman katsomon turva- ja lipuntarkastukseen.

Lauantaiklubin jatkot
Matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa pidetään jatkot, jotka kulkevat nimellä Lauantaiklubi. Jatkoille voi siirtyä heti matsin jälkeen. Kausikorttilaisille on tarjolla HappyHour sekä erikoistarjouksena 0,5l olut + hamppari yhteishintaan 15 euroa. Lisäksi jatkoilla haastateltavana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Hamppareita on tarjolla Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon asfalttialueelle (Burger Lovers Pop Up). Lisäksi myynnissä on katsomonosasta riippumatta makkaraa, nachoja sekä hodareita. Päätyjen katsojat voivat myös käydä syömässä ennen ottelua idän burger-alueella.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 14-14.30 sekä ottelun jälkeen Lauantaiklubin jatkoilla. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista. Myös jatkoilla kausarilaisille luvassa HappyHour-hinnat sekä erikoistarjouksena olut (0,5l) ja hamppari yhteishintaan 15 euroa.

Haka-matsissa Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa kokeillaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella omia myyntipisteitä virvoitusjuomille.

Tauolla tai pelin aikana ei ole mahdollista liikkua katsomoiden välillä. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Burger Lovers Pop up
Burger Lovers Pop up aukeaa heti kello 14 Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) asfalttialueella. Hamppareita on tarjolla heti.

Alueella suoritetaan turvatarkastus, mutta myös muihin katsomoihin lipun ostaneet voivat tulla ennen ottelua syömään itään burger-alueelle. Idässä lipuntarkastus suoritetaan siirryttäessä asfalttialueelta katsomoon. Sen sijaan muihin katsomoihin lipun ostaneet voivat siirtyä ruokailun jälkeen oman katsomonosan turva- ja lipuntarkastuksiin. 

Huomioithan tämän myös ajallisesti, sillä siirtyminen idästä omille paikoillesi voi viedä jonkin verran aikaa. Pääkatsomoon, Junnupäätyyn tai Klubipäätyyn siirryttäessä katsojan täytyy kulkea vielä uudestaan turva- ja lipuntarkastuksen läpi. 

Idässä burgereita ja lisukkeita ovat tekemässä ja myymässä Treffi Pub & Bistro, Happy Days Street Food sekä The Bro’s Burger. 

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 14 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon puolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. HJK Storen tuotteet ovat myynnissä myös Lauantaiklubin jatkoilla matsin jälkeen.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee vain edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Ruudun suorien ottelulähetysten pariin pääset kampanjahintaan vielä 30.4. saakka. Lue kampanjasta tarkemmin täältä.

HUOMIO FC Hakan kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. Hakan kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Otteluisäntä
K-Citymarket Ruoholahti

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.

K-Citymarket Ruoholahti