Katsojainfo: HJK–FC Inter la 13.5. klo 17 – mutsit matsiin

HJK pelaa toukokuussa vain yhden kotipelin Veikkausliigassa. Lauantaina 13.5. Bolt Arenalle saapuu vieraaksi FC Inter.

HJK vs FC Inter
La 13.5.2023 klo 17:00 (ovet aukeavat klo 16:00)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Otteluisäntä: Grano

Lauantaina juhlistetaan etuajassa sunnuntaina vietettävää äitienpäivää. Äitienpäivän kunniaksi mutsit pääsevät matsiin veloituksetta. Kun hankit minkä tahansa lipun, saat Mutsilipun kaupan päälle.

Kausikorttilaiset voivat yhtä lailla tuoda oman äitinsä lauantaina matsiin. Mutsilipun voi lunastaa saapumalla äidin kanssa ennen ottelua HJK:n toimiston aulaan ja vilauttamalla kausikorttia. Kausikorttilaisten kohdalla emme voi luvata vierekkäisiä paikkoja äidin kanssa.

Mutsilippua näyttämällä äidit voivat lunastaa ennen peliä kaksi kahvilipuketta HJK Store -pisteiltä. Mutsilipulla saat myös 10% alennuksen HJK Storen tuotteista. Lisäksi matsin jälkeen Lauantaiklubin jatkoilla Mutsilippua vastaan jaetaan nopeimmille 200 ruusua.

Liput
Lippuja ja kausikortteja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon ja Klubipäätyyn avataan omat lipunmyyntipisteensä.

Lauantain matsiin on mahdollista saada Mutsilippu minkä tahansa lipun kaupan päälle. Tuo siis mutsisi matsiin veloituksetta. Mutsilipun lunastaminen onnistuu myös paikan päältä ostettavien lippujen yhteydessä. Kausikorttilaiset voivat lunastaa Mutsilipun ennen peliä HJK:n toimiston aulasta tulemalla äidin kanssa tiskille ja näyttämällä kausikorttia.

Huomioithan, että lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin lippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta ja 5 euroa lapselta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin, lauantaina esimerkiksi äidin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Tauolla Junnupäädyssä vierailee yksi HJK:n pelaaja jakamassa nimmareita ja ottamassa yhteiskuvia. Ottelun jälkeen pelaajat käyvät pukukopissa ja saapuvat sen jälkeen Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Junnupäädyssä lauantaina luvassa paljon ohjelmaa.

Lisäksi Junnupäädyssä lauantaina piirrustuskilpailu, jossa voittajan piirtämästä paidasta tehdään tuote HJK Storeen. Onnenpyörässä jaossa palkintoja ja luvassa myös kasvomaalausta sekä maskotti Frendin vierailu.

Lataa Mehiläisen applikaatio ja lunasta ilmainen fanisormi Junnupäädystä FC Inter -matsin yhteydessä. Applikaatio on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 16. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Lumme Energia Aurinkokatsomon burger-alueelle sekä ravintolaan päästäkseen täytyy kulkea turvatarkastuksen läpi. Alueelle tai ravintolaan voi mennä syömään ennen ottelua, vaikka oma paikka olisikin toisessa katsomonosassa. Pääkatsomon ravintolassa lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle.

Idän burger-alueelta omaan katsomonosaan siirryttäessä täytyy kulkea uuden turva- ja lipuntarkastuksen läpi. Myös Klubipäädyn etkoille on mahdollista liittyä, vaikka oma lippu olisikin eri katsomonosaan. Tarkemmat ohjeet alempaa Klubipäädyn etkot -kohdasta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyssä pidetään etkot kello 16.30. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Klubipäädyn etkoille on mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Etkoille pääsee Klubipäädyn takaoven kautta matsilippua näyttämällä. Takaovi sijaitsee Bolt Arenan Olympiastadionin puoleisella kulmalla. Takaovella suoritetaan turvatarkastus. Etkojen jälkeen muiden katsomonosien katsojat voivat siirtyä oman katsomon turva- ja lipuntarkastukseen.

Lauantaiklubin jatkot
Matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa pidetään jatkot, jotka kulkevat nimellä Lauantaiklubi. Jatkoille voi siirtyä heti matsin jälkeen. Kausikorttilaisille on tarjolla HappyHour. Lisäksi kaikille tulijoille erikoistarjouksena 0,5l olut + hamppari yhteishintaan 15 euroa. Jatkoilla haastateltavana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Hamppareita on tarjolla Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon asfalttialueelle (Burger Lovers Pop Up). Idän hampparitarjonnasta vastaa Inter-pelissä Treffi Pub & Bistro.

Lisäksi myynnissä on katsomonosasta riippumatta makkaraa, nachoja sekä hodareita. Päätyjen katsojat voivat myös käydä syömässä ennen ottelua idän burger-alueella tai Pääkatsomon ravintolassa.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 16-16.30 sekä ottelun jälkeen Lauantaiklubin jatkoilla. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista. Myös jatkoilla kausarilaisille luvassa HappyHour-hinnat.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä virvoitusjuomille.

Tauolla tai pelin aikana ei ole mahdollista liikkua katsomoiden välillä. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa hampparitarjonnasta vastaa lauantaina Treffi Pub & Bistro.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 16 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon puolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. Sama etu lauantaina myös Mutsilipulla.

HJK Storen tuotteet ovat myynnissä myös Lauantaiklubin jatkoilla matsin jälkeen. Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

HUOMIO FC Interin kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. Interin kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Otteluisäntä
Grano

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.