Katsojainfo: HJK–IFK Mariehamn la 30.7. klo 17

Taistelu Veikkausliigan mestaruudesta jatkuu lauantaina kotikentällä!

Bojan Radulovic - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs IFK Mariehamn
La 30.7. 17:00. Portit avataan klo 16:00.
Veikkausliiga – Bolt Arena

Otteluisäntä: Silja Line

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn lippukioskista sekä HJK:n toimistolta. IFK Mariehamnin kannattajat sijoittuvat ottelussa Itäkatsomon pohjoispäätyyn.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on jälleen kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu sujuvasti. 

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 16.30 tähtivieraanaan HJK:n pelaaja. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta sekä Yläkatsomosta. Liikkuminen näiden kolmen katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 16. Itäkatsomon takana on lauantaina KotBurgereita myyvä KotWagon ja pienemmille katsojille viime pelien tapaan pieni aktiviteettialue. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Pääkatsomon sisätiloissa. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta.
Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Arnolds

Taukokilpailu 
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä. Viralliset jatkot järjestetään Apollossa, jonne pääsee jonon ohi & maksutta sisään matsilipulla tai HJK:n kausarilla.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut

Otteluisäntä
Silja Line 

Televisiointi 
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!