Katsojainfo: HJK–IFK Mariehamn pe 27.1. klo 15.00

Liigacup käynnistyy perjantaina, kun IFK Mariehamn saapuu Bolt Arenalle vieraaksi kello 15.00. Tässä uutisessa hyödyllistä infoa otteluun liittyen.

HJK vs IFK Mariehamn
Pe 27.1.2023 klo 15:00
Liigacup – Bolt Arena  

Liigacupin avausottelu IFK Mariehamnia vastaan pelataan yleisön pyynnöstä ja joukkueen toiveesta Bolt Arenalla. Alunperin ottelu oli tarkoitus pelata Talissa, mutta lauha sää mahdollisti siirron Boltille. Lue kattava otteluennakko tästä.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo. Kulku katsomoon tapahtuu Bolt Arenan keskikohdalta Arenan pääovista Urheilukadulta. Ravintola palvelee ottelun ajan ja tarjolla on jälleen muun muassa herkullisia Kot-burgereita. Portit aukeavat kello 14.00.

Lipunmyynti otteluun on käynnissä (aikuiset 10 euroa / lapset 4–15 vuotta 5 euroa / alle 4-vuotiaat maksutta) osoitteessa hjk.lippu.fi. Jo hankitut liput ovat voimassa myös Bolt Arenalla, ja Talin tapaan istumapaikat ovat Boltilla valittavissa vapaasti. 

Mattimyöhäset voivat hankkia lipun myös stadionilta. Irtolippuja voi ostaa HJK:n toimiston aulasta kello 14 alkaen. Aulasta voi myös hankkia kausikortin ensi kaudelle. 

Ottelun yhteydessä HJK Store palvelee toimiston aulassa matsin aikana ja jonkin aikaa vielä pelin jälkeenkin. 

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa lippu veloituksetta. Kausikorttilaisiin on oltu yhteydessä Liigacupin lipunmyynnin osalta. Jos olet kausikorttilainen, muttet ole saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: [email protected].

Ottelua voi seurata myös Ruutu-palvelusta.

Tervetuloa matsiin!