Katsojainfo: HJK–KuPS la 2.7. klo 17.00

Kokosimme tietopaketin lauantain kärkimatsiin saapuville.

HJK vs KuPS
La 2.7. 17:00. Portit avataan klo 16:00.
Veikkausliiga – Bolt Arena 

Liput 
Klubin kolmeen Veikkausliigan heinäkuun kotimatsiin on lauantaihin asti myynnissä erikoishintainen lippupaketti. Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi.

Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa sekä HJK:n toimistolla. KuPS:n varsin runsaslukuisina paikalle saapuvat kannattajat majoittuvat ottelussa Pohjoispäätyyn, jonne lippuja on myynnissä HJK:n toimistolla.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

Narikkaa ei käytössä
Oulu-kotiottelussa käytössä ollut narikkapalvelu ei runsaan palautteen myötä ole käytössä enää tämän kauden aikana. A4-kokoa suuremmatkin laukut ovat siis jatkossa tervetulleita katsomoon, turvatarkastuksen kautta. 

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 16.30 tähtivieraanaan HJK:n pelaaja. Katsomoiden väliset portit ovat tässä ottelussa turvallisuussyistä kiinni.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 16.

Kannattajatuotteet
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä ja Itäkatsomon takaa. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Pääkatsomon sisätiloissa sekä Itäkatsomon takana. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. 

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106, Klubipäädyn lohkot 141–145 sekä Pohjoispäädyn 116–120 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta

Taukokilpailu
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Arnolds

Matsijatkot
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa ja näin kesäaikaan myös Urheilukadun uudella terassilla. 

Keitä kentällä?
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut

Otteluisäntä
Otteluisäntänä Bolt.Works, joka jatkaa myös tulevat vuodet stadionin nimikumppanina.

Televisiointi
Nelonen ja Ruutu näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!