Katsojainfo: HJK–Maribor to 11.8. klo 19.00

Panokset ovat Bolt Arenalla torstaina selkeät: Jaossa on paikka vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa! HJK lähtee hakemaan jatkopaikkaa 2–0-johdossa.

HJK Helsinki. Photo: © Razno
HJK haki hienon voiton viime viikolla Mariborista.

HJK vs Maribor
To 11.8. 19:00. Portit avataan klo 18:00.
Eurooppa-liigan karsinnan 3. kierros – Bolt Arena 

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn ja Pohjoispäädyn lippukioskeista sekä HJK:n toimistolta.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on jälleen kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu sujuvasti. Mariborin arviolta 30 kannattajaa sijoitetaan pohjoispäätyyn.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 18.30 tähtivieraanaan HJK:n Manuel Martic. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta sekä Yläkatsomosta. Liikkuminen näiden kolmen katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 18. Itäkatsomon takana on pienemmille katsojille viime pelien tapaan pieni aktiviteettialue sekä KotWagon myymässä KotBurgereita. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä ja Itäkatsomon takaa tapahtumatorilta. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut
Mikä Maribor? Tutustu HJK:n vastustajaan täältä.

Televisiointi 
HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa hjk.fi/live hintaan 6,99 e. Petteri Vennelä selostaa, lähetys käyntiin klo 18.50.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!