Katsojainfo: HJK–Plzeň ke 20.7. klo 19.00

Klubien klubi -kausarit ovat ottelussa voimassa. Klubipääty kannustaa pukeutumaan valkoiseen!  

Klubipääty
Europelit – mikä ihana syy tehdä Bolt Arenasta jälleen (sini)valkoinen!

HJK vs Plzeň
Ke 20.7.2022 19:00
Portit avataan klo 18:00.
Mestarien liigan karsinnan 2. kierros – Bolt Arena 

Liput 
Otteluun on vapaa sisäänpääsy Klubien klubi -kausikorteilla. Veikkausliigan kausikortit ja tilauspohjaiset kausikortit eivät siis ole ottelussa voimassa. Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi.

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Juniorien käyttöön on varattu Itäkatsomon lohkot 138–140. Plzeňin kannattajat, joita on alustavan tiedon mukaan tulossa muutamia kymmeniä, sijoittuvat ottelussa Pohjoispäätyyn.

Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa. Infopiste HJK:n toimistolla. 

Pukeutuminen
Klubipääty kehottaa aiempien eurokesien tapaan kaikkia katsojia pukeutumaan valkoiseen. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on edelleen kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu mahdollisimman sujuvasti. 

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 18.30 tähtivieraanaan HJK:n pelaaja. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pääkatsomosta, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa näiden katsomonosien välillä ennen ottelua ja tauolla. Pelin ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Itäkatsomon takana on viime pelien tapaan puuhapiste lapsille ja lapsenmielisille: Luvassa on esimerkiksi temppurata, kasvomaalausta ja Frendi-maskotin kanssa hengailua.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 18. Itäkatsomolaisia palvelee lisäksi KotBurgereita kauppaava KotWagon.

Kannattajatuotteet
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä ja Itäkatsomon takaa. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Pääkatsomon sisätiloissa sekä Itäkatsomon takana. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta.

Bolt Arena - katsomokartta

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Matsijatkot
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa ja näin kesäaikaan myös Urheilukadun uudella terassilla. 

Keitä kentällä?
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut
Plzeňin pelitapa & kiinnostavimmat pelaajat

Televisiointi
HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä hinta 6,99e osoitteessa hjk.fi/live. Selostajana Petteri Vennelä.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!