Katsojainfo: HJK–RFS ke 6.7. klo 19.00

220706 UCL HJK-RFS

HJK vs FK RFS
Ke 6.7. 19:00. Portit avataan klo 18:00.
Mestarien liigan karsinnan 1. kierros – Bolt Arena 
Otteluennakko » 

Liput 
Otteluun on vapaa sisäänpääsy tilauspohjaisilla sekä Klubien klubi -kausikorteilla. Veikkausliigan kausikortit eivät siis ole voimassa tässä ottelussa. Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi.

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Juniorien käyttöön on varattu Itäkatsomon lohkot 138–140. RFS:n kannattajat sijoittuvat ottelussa Pohjoispäätyyn.

Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa sekä HJK:n toimistolla. 

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu sujuvammin kuin viime lauantaina – turvatarkastukset tehdään jo alueelle saavuttaessa eli ennen lippujen tarkistusta ja kulku Itäkatsomoon on onnistuu sekä etelän että pohjoisen suunnasta.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 18.30 tähtivieraanaan HJK:n Nassim Boujellab. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pääkatsomosta, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa näiden katsomonosien välillä ennen ottelua ja tauolla. Pelin ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki – Itäkatsomossa kioskeja on auki viime lauantaita enemmän. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 18.

Kannattajatuotteet
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Pääkatsomon sisätiloissa. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. 

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta

Matsijatkot
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa ja näin kesäaikaan myös Urheilukadun uudella terassilla.

Keitä kentällä?
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut 
RFS:n pelitapa & kiinnostavimmat pelaajat  

Televisiointi
HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä 5 euron hintaan osoitteessa hjk.fi/live. Selostajana Petteri Vennelä.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!

220702 HJK-KuPS. Photo: © Jussi Eskola
220706 UCL HJK-RFS