Katsojainfo: HJK–Silkeborg to 18.8. klo 19.00

Eurooppa-liigan karsintojen viimeinen eli play-off-vaihe käynnistyy Töölössä torstaina tanskalaista Silkeborgia vastaan. Koostimme katsojille tuttuun tapaan hyödyllistä matsi-infoa.

Viime viikon europeli Mariboria vastaan päättyi Klubin juhliin.

HJK vs Silkeborg IF
To 18.8. 19:00. Portit avataan klo 18:00.
Eurooppa-liigan karsinnan playoff-kierros – Bolt Arena 

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn lippukioskista.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on jälleen kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu sujuvasti. Silkeborgin arviolta 150–200 kannattajaa sijoitetaan pohjoispäätyyn.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 18.25, tähtivieraanaan hyvää vauhtia pelikuntoon kuntoutuva Paulus Arajuuri. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta sekä Yläkatsomosta. Liikkuminen näiden kolmen katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 18. Itäkatsomon takana on pienemmille katsojille viime pelien tapaan pieni aktiviteettialue sekä KotWagon myymässä KotBurgereita. 

Foodoran avulla saat tilattua haluamasi tuotteet Arenan kioskeista etukäteen – sovellus kertoo, kun tilauksesi on haettavissa noutotiskiltä. Ohjeet tilaamiseen täällä. Foodora toimii ottelussa otteluisäntänä ja tarjoaa uusille asiakkaille näiden ensimmäisestä tilauksesta pelissä 10 euron alennuksen koodilla ARENA. 

HJK TV:n ennakossa Klubin Santerit Hostikka ja Väänänen arvioivat tulevaa ottelua ja ravinnon merkitystä otteluun valmistautumisessa.

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut
Mikä Silkeborg IF? – Tutustu HJK:n seuraavaan vastustajaan

Televisiointi 
HJK TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa hjk.fi/live hintaan 6,99 e. Petteri Vennelä selostaa, lähetys käyntiin klo 18.50.

Otteluisäntä
Foodora

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!