Katsojainfo: HJK–SJK la 3.6. klo 17 – ravintolan ovet aukeavat jo klo 14.30

HJK kohtaa SJK:n Veikkausliigan kärkikamppailussa lauantaina 3.6. Bolt Arenalla kello 17. Lipunmyynti on ollut vilkasta.

Lucas Lingman - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK vs SJK
La 3.6.2023 klo 17:00 (ovet aukeavat klo 16:00, ravintola aukeaa jo klo 14.30)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Kesäkuu käynnistyy todellisella huippumatsilla, kun sarjakärki SJK saapuu lauantaina Bolt Arenalle vieraaksi. Ovet aukeavat normaalisti kello 16, mutta Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 14.30.

Ravintolassa on mahdollista seurata kello 15 alkavaa Inter–Honka-ottelua sekä kello 16.15 käynnistyvää HJK–SJK-ottelun studiolähetystä. Ruokaa on myynnissä heti, kun ovet aukeavat, ja kausikorttilaisilla on Happy Hour -hinnat aina kello 16.30 saakka.

Lisäksi Klubin omat nimmarivihkot ovat saapuneet. Nimmarivihkoja jaetaan lauantaina Junnupäädyssä.

Liput
Lippuja ja kausikortteja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta ja Klubipäädystä. Lumme Energia Aurinkokatsomossa ei ole lipunmyyntipistettä, joten jos haluat ostaa lipun itäkatsomoon vasta paikan päältä, saavu peliin Klubipäädyn lipunmyyntipisteen kautta.

Huomioithan, että lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Lipunmyynti on ollut vilkasta, joten varmista ajoissa paikkasi. Edullisin lippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta ja 5 euroa lapselta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Tauolla Junnupäädyssä vierailee yksi HJK:n pelaaja jakamassa nimmareita ja ottamassa yhteiskuvia. Ottelun jälkeen pelaajat käyvät pukukopissa ja saapuvat sen jälkeen Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Olemme lisäksi luoneet erityisesti junioreille suunnatun nimmarivihon, johon on mahdollista kerätä kauden aikana Klubi-pelaajien nimmareita. Vihkoja on lauantaina jaossa Junnupäädyssä ottelun tauolla.

Junnupäädyssä jaetaan nimmarivihkoja ottelun tauolla.

Stadium-pisteellä mahdollisuus aktivoida Tue Seuraasi -bonus, jota vastaan saa Stadiumin juomapullon.

Lataa Mehiläisen applikaatio ja lunasta ilmainen fanisormi Junnupäädystä SJK-matsin yhteydessä. Applikaatio on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 16. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 14.30. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyssä pidetään etkot kello 16.30. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Klubipäädyn etkoille on mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Etkojen jälkeen muiden katsomonosien katsojat voivat siirtyä oman katsomon turva- ja lipuntarkastukseen.

Lauantaiklubin jatkot
Matsin jälkeen Lauantaiklubin jatkot Pääkatsomon ravintolassa. Jatkoille voi siirtyä heti matsin jälkeen. Kausikorttilaisille on tarjolla HappyHour.

Lisäksi kaikille tulijoille erikoistarjouksena 0,5l olut + hamppari yhteishintaan 15 euroa. Jatkoilla haastateltavana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee jo kello 14.30 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti, ja ravintolassa on mahdollista seurata televisiosta alkuun FC Inter–FC Honka -ottelua sekä kello 16.15 käynnistyvää Ruudun HJK–SJK-pelin studiolähetystä. Ravintolassa tarjolla uutuustuotteita, kuten Talon hamppari (myös kasvishamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen päätykatsomoista on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita.

Lauantain tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Tutustu tarjontaan ja hinnastoon tästä.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 16-16.30 sekä ottelun jälkeen Lauantaiklubin jatkoilla. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146. Mikäli ohjeistuksia ei noudateta, alaikäiset katsojat ohjataan Junnupäätyyn ottelun tauolla.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 16 lähtien Pääkatsomon ravintolassa. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. Tauolla päädyistä on mahdollista liikkua Pääkatsomon puolelle esimerkiksi shoppailemaan fanituotteita.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. Nettikaupassa on nyt myös myynnissä HJK:n viralliset pelipaidat.

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauon ajaksi Pääkatsomon pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Ottelun studio-osuus käynnistyy jo kello 16.15.

HUOMIO SJK:n kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. SJK:n kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotaevaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.