Katsojainfo: HJK–SJK su 28.8. klo 18.30

HJK:n kauden päätavoitteen, Veikkausliigan mestaruuden, jahti jatkuu sunnuntaina Töölössä!

Yleisöä.

HJK vs SJK
Su 28.08. 18:30. Portit avataan klo 17:30.
Veikkausliiga – Bolt Arena

Otteluisäntä: OP Uusimaa »

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn lippukioskista sekä HJK:n toimistolta. SJK:n kannattajat sijoittuvat ottelussa Itäkatsomon lohkoon 122. Ukrainalaisilla on otteluun vapaa pääsy. Ottelulipun voi noutaa henkilöllisyystodistusta vastaan HJK:n toimistolta tai Klubipäädyn lippukioskista.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty.  

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä noin klo 18 tähtivieraanaan HJK:n päävalmentaja Toni Koskela. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta. Liikkuminen näiden kahden katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

OP Uusimaan Kalle-Ville Ylönen ja HJK:n Toni Korkeakunnas ennakoivat tulevaa ottelua. Katso video!

Ukraina
Ukrainassa taistellaan parhaillaan Veikkausliiga-menestystä suuremmista asioista. Ennen ottelua Klubipäädyssä kerätään tavaralahjoituksia ukrainalaisten hyväksi. HJK–SJK:n päätyttyä Bolt Arenalla pelataan Suomen maajoukkueen kannattajayhdistyksen ja Suomen ukrainalaisten välinen hyväntekeväisyysottelu, jota Veikkausliigan katsojat voivat jäädä vapaasti seuraamaan Pääkatsomosta. Tarkemmat auttamisohjeet löytyvät täältä.  

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 17.30. Itäkatsomon takana on jälleen aiempien pelien tapaan pieni aktiviteettialue. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Itäkatsomon takana tapahtumatorilla. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Arnolds

Taukokilpailu 
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut – tuoreimpana julkaisuna Eurooppa-liigan sankarin Malikin haastattelu!

Otteluisäntä
OP Uusimaa

Televisiointi 
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!