Katsojainfo: HJK–VPS ke 19.4. klo 18 – itään oma burger-alue

Neljässä seuraavassa kotiottelussa Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) taakse rakennetaan muutamasta hampurilaisrekasta koostuva ravintola-alue.

Hamppareita myynnissä! HJK rakentaa yhdessä Burger Lovers -festivaalin kanssa pop up -henkisen burger-alueen Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) asfalttialueelle. Idässä portit aukeavat kello 17 ja ruokaa on tarjolla aina toisen puoliajan alkuun saakka. 

Pilottihankeen onnistumista arvioidaan yhdessä mukaan osallistuneiden toimijoiden, HJK:n ja Bolt Arenan anniskelu- ja ruokapalveluiden tuottajan Helsinki Rock and Roll Oy:n kesken hankkeen aikana ja jälkeen. Päätökset jatkosta tehdään toukokuisen FC Inter -kotipelin jälkeen. 

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja tullaan myymään myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon – eli Itäkatsomoon – avataan oma lipunmyyntipisteensä.

Poikkeusjärjestelyjen takia kausikorttilaisten on lunastettava lippu/varaus vielä VPS-otteluun. Voit lukea aiheesta lisää tästä.

Huomioi myös, että jatkossa lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

HJK-juniorit
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin tuttuun tapaan veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Saapuminen
Arenan portit aukeavat kello 17.00. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Päätykatsomot ovat suljettu avausmatsissa.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Turva- ja lipuntarkastuksesta voit lukea lisää alla olevasta etkot-kohdasta.

Etkot: Burger Lovers Pop up
Tulevissa kotiotteluissa pilotoimme yhdessä Burger Lovers -festivaalin kanssa pop up -henkisen burger-alueen Bolt Arenan Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) asfalttialueelle. Portit aukeavat VPS-matsissa burger-alueelle kello 17, ja hampurilaisia on tarjolla heti.

Alueella suoritetaan turvatarkastus, mutta myös Pääkatsomon katsojat voivat tulla etkoilemaan itään burger-alueelle. Idässä lipuntarkastus suoritetaan siirryttäessä asfalttialueelta katsomoon. Sen sijaan Pääkatsomoon lipun ostaneet voivat siirtyä ruokailun jälkeen Pääkatsomon turva- ja lipuntarkastuksiin. 

Huomioithan tämän myös ajallisesti, sillä siirtyminen idästä Pääkatsomoon omille paikoillesi voi viedä jonkin verran aikaa. Pääkatsomoon siirryttäessä katsojan täytyy kulkea vielä uudestaan turva- ja lipuntarkastuksen läpi. 

Etkoilla burgereita ja lisukkeita ovat tekemässä ja myymässä Treffi Pub & Bistro, Happy Days Street Food sekä The Bro’s Burger.  

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Matsitapahtuman ravintolamaailma rakennetaan yhdessä Burger Lovers -festivaalin kanssa Lumme Energia Aurinkokatsomon puolelle, jossa ruokaa on tarjolla aina kello 17 lähtien. Voit lukea lisää ravintolapalveluista Etkot-kohdasta. 

Matsissa on anniskeluoikeudet, mutta poikkeusjärjestelyjen takia alkoholillisen juoman kanssa ei voi mennä istumaan katsomoon. Pääkatsomossa alkoholillisen juoman voi nauttia esimerkiksi terassitasanteella. Viime kaudesta tutut anniskelukatsomolohkot ovat normaalisti käytössä kauden kolmannesta kotiottelusta alkaen.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 17-17.30. Kausaria kassalla näyttämällä saat euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista. Etu on voimassa kaikissa katsomoissa ja ravintolassa.

Pääkatsomossa ei ole näillä näkymin tarjolla lämmintä ruokaa matsin aikana, mutta Pääkatsomon katsojat voivat käydä syömässä ja nauttimassa virvokkeita idän puolella ennen ottelua. Tauolla ei ole mahdollista liikkua Pääkatsomosta vastapäiselle puolelle. Pääkatsomossa on tarjolla toki virvokkeita ja pientä purtavaa.  

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 17 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomon puolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. 

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee vain edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Otteluisäntä
Stadium.
Tiesithän, että voit tukea Stadiumin kautta valitsemaasi HJK:n juniorijoukkuetta. Lisätiedot löydät täältä.

HUOMIO VPS:n kannnattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. VPS:n kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.